reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Odpowiem Ci , tak późno rozpoczęłam starania, nie udało się ,ale staram się żyć dalej. Zawsze miałam poczucie humoru i nadal mam. Potrafię się z siebie śmiać również. Wytłumaczyłam , sobie że niestety nie wszystko dostajemy, to co chcemy, ale ...też są inne możliwości ,żeby być szczęśliwym w naszym życiu.
Nie denerwuj się i czekaj na betę. Trzymam kciuki!

Hej,
Co masz na myśli mówiąc późno? Ile nasz lat? nie ma jeszcze szansy?
Pozdrawiam ;)

reklama
Ha ha kocham was ale praktyki to wy nie macie:-) :) jak pojawią się dzieciaczki i ich małe wielkie problemy to człowiek chudnie jak głupi:rolleyes: w pewnym momencie przy jednym dziecku ważyłam 48kg dlatego podziwiam nasze bliźniakowe mamusie. Człowiek wtedy marzy o wczasach w sanatorium i jakieś kroplówce na wzmocnienie. Oj iwo, oj schudniesz jak dzieciaczki się pojawią:-) :) Murawa Agniecha ja też z tych co o zwierzęta na wsiach walczą:rofl2: jakby co to o koleżance nie zapominajcie. Mieszkam w mieście ale jeźdżę na wieś i na początku straż cały czas była w użyciu aż myśleli że jakas klątwa na wieś spadła. Ale poskutkowało, teraz tylko chodzę i sprawdzam czy jakaś bida nie zdycha z głodu i mrozu. Nie mam litości dla ludzi bez litości. :rolleyes:

Ale my musimy schudnąć żeby dzieciakom pomoc wpasc do nas ;)

Pamietacie ten caly opis co sie dzieje z blastocyta w kazdym dniu po transferze. Tam bylo ze w 6dpt zaczyna byc produkowany hcg, zaczyna! A wiele z was juz 6dpt z rana oddawal krew na bete z wynikiem pozytywnym. To chyba troche nie logiczne.

Ostatnia edycja:
Dziękuję za odpowiedź :-)
Gameta Rzgów. Mój lekarz prowadzący jest na urlopie, przejął mnie ktoś inny i stąd takie cyrki. Generalnie podejście do pacjenta przy pierwszym programie całkiem inne, bardziej ludzkie a teraz wydaje mi się, że nastawieni są tylko na zysk, zysk i jeszcze raz zysk. Odstawiam więc progesteron, niech miesiączka przyjdzie jak najszybszej. Nie rozumiem po co był włączony, skoro nie było transferu. Wydaje mi się, że chyba po to , żeby, jak to następuje w naturalnym cyklu po owulacji był przyrost progesteronu A potem w przypadku braku ciąży powinien sukcesywnie spadać.
Przepraszam dobrze rozumiem że odwołali ci transfer bo lekarz był na urlopie ? Jakie świnie a kto cię prowadzi ? Ja też gameta Rzgów

Przepraszam dobrze rozumiem że odwołali ci transfer bo lekarz był na urlopie ? Jakie świnie a kto cię prowadzi ? Ja też gameta Rzgów

Nieeee, odwołali transfer bo miałam wodę w jamie macicy i hiperstymulacje :-) mój lekarz poszedł na urlop w trakcie stymulacji i byłam trochę u jednego lekarza, trochę u drugiego. Nas prowadzi Michał Radwan, trochę mnie prowadziła R. Banach- Strozycka, trochę jego brat Paweł.

My dopiero się tam zapisaliśmy na wizyte,ale @Aguleczka29 powinna wiedziec.jak sie nie pojawi na forum to zapytam jej ile tam sie płaci.
Hejka ,my zabraliśmy skierowanie na badania od lekarza i prawie nie płaciliśmy bo mamy pakiet z pracy wykupiony na badania laboratoryjne.ale jak wejdziesz na cennik Bociana w Katowicach to tam są badania jakie się wykonuje i po ile.Bo rozumie że chodzi ci o badania na hiv itp ?

reklama
Hejka ,my zabraliśmy skierowanie na badania od lekarza i prawie nie płaciliśmy bo mamy pakiet z pracy wykupiony na badania laboratoryjne.ale jak wejdziesz na cennik Bociana w Katowicach to tam są badania jakie się wykonuje i po ile.Bo rozumie że chodzi ci o badania na hiv itp ?

Tak dokładnie o te badania mi chodzi. My chyba będziemy musieli wyłożyć całą sumę bo nie mieszkamy w Polsce. Chyba że jest możliwość z np. Kartą Europejską wziac skierowanie od lekarza rodzinnego?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry