reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Odpowiem Ci , tak późno rozpoczęłam starania, nie udało się ,ale staram się żyć dalej. Zawsze miałam poczucie humoru i nadal mam. Potrafię się z siebie śmiać również. Wytłumaczyłam , sobie że niestety nie wszystko dostajemy, to co chcemy, ale ...też są inne możliwości ,żeby być szczęśliwym w naszym życiu.
Nie denerwuj się i czekaj na betę. Trzymam kciuki!

Hej,
Co masz na myśli mówiąc późno? Ile nasz lat? nie ma jeszcze szansy?
Pozdrawiam ;)

reklama
Ha ha kocham was ale praktyki to wy nie macie:-) :) jak pojawią się dzieciaczki i ich małe wielkie problemy to człowiek chudnie jak głupi:rolleyes: w pewnym momencie przy jednym dziecku ważyłam 48kg dlatego podziwiam nasze bliźniakowe mamusie. Człowiek wtedy marzy o wczasach w sanatorium i jakieś kroplówce na wzmocnienie. Oj iwo, oj schudniesz jak dzieciaczki się pojawią:-) :) Murawa Agniecha ja też z tych co o zwierzęta na wsiach walczą:rofl2: jakby co to o koleżance nie zapominajcie. Mieszkam w mieście ale jeźdżę na wieś i na początku straż cały czas była w użyciu aż myśleli że jakas klątwa na wieś spadła. Ale poskutkowało, teraz tylko chodzę i sprawdzam czy jakaś bida nie zdycha z głodu i mrozu. Nie mam litości dla ludzi bez litości. :rolleyes:

Ale my musimy schudnąć żeby dzieciakom pomoc wpasc do nas ;)

Pamietacie ten caly opis co sie dzieje z blastocyta w kazdym dniu po transferze. Tam bylo ze w 6dpt zaczyna byc produkowany hcg, zaczyna! A wiele z was juz 6dpt z rana oddawal krew na bete z wynikiem pozytywnym. To chyba troche nie logiczne.

Ostatnia edycja:
Dziękuję za odpowiedź :-)
Gameta Rzgów. Mój lekarz prowadzący jest na urlopie, przejął mnie ktoś inny i stąd takie cyrki. Generalnie podejście do pacjenta przy pierwszym programie całkiem inne, bardziej ludzkie a teraz wydaje mi się, że nastawieni są tylko na zysk, zysk i jeszcze raz zysk. Odstawiam więc progesteron, niech miesiączka przyjdzie jak najszybszej. Nie rozumiem po co był włączony, skoro nie było transferu. Wydaje mi się, że chyba po to , żeby, jak to następuje w naturalnym cyklu po owulacji był przyrost progesteronu A potem w przypadku braku ciąży powinien sukcesywnie spadać.
Przepraszam dobrze rozumiem że odwołali ci transfer bo lekarz był na urlopie ? Jakie świnie a kto cię prowadzi ? Ja też gameta Rzgów

Przepraszam dobrze rozumiem że odwołali ci transfer bo lekarz był na urlopie ? Jakie świnie a kto cię prowadzi ? Ja też gameta Rzgów

Nieeee, odwołali transfer bo miałam wodę w jamie macicy i hiperstymulacje :-) mój lekarz poszedł na urlop w trakcie stymulacji i byłam trochę u jednego lekarza, trochę u drugiego. Nas prowadzi Michał Radwan, trochę mnie prowadziła R. Banach- Strozycka, trochę jego brat Paweł.

My dopiero się tam zapisaliśmy na wizyte,ale @Aguleczka29 powinna wiedziec.jak sie nie pojawi na forum to zapytam jej ile tam sie płaci.
Hejka ,my zabraliśmy skierowanie na badania od lekarza i prawie nie płaciliśmy bo mamy pakiet z pracy wykupiony na badania laboratoryjne.ale jak wejdziesz na cennik Bociana w Katowicach to tam są badania jakie się wykonuje i po ile.Bo rozumie że chodzi ci o badania na hiv itp ?

reklama
Hejka ,my zabraliśmy skierowanie na badania od lekarza i prawie nie płaciliśmy bo mamy pakiet z pracy wykupiony na badania laboratoryjne.ale jak wejdziesz na cennik Bociana w Katowicach to tam są badania jakie się wykonuje i po ile.Bo rozumie że chodzi ci o badania na hiv itp ?

Tak dokładnie o te badania mi chodzi. My chyba będziemy musieli wyłożyć całą sumę bo nie mieszkamy w Polsce. Chyba że jest możliwość z np. Kartą Europejską wziac skierowanie od lekarza rodzinnego?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry