reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, ja nadal ze swoim tematem. Powiem szczerze ze czuje się trochę olana przez klinikę bo gdyby nie Wy i te wszystkie informacje to nie wiedziałabym co mam w ogóle robić.
Przypomnę moja historie :) 10.03 zaczęłam krwawić, samoistne poronienie. 16.03 byłam na usg i lekarz powiedział ze jest ok z tym ze widzi jakaś szczelinę prawdopodobnie trochę krwi. 17.03 zrobiłam bete 383. W pon 19.03 znów pojawiło się brązowe plamienie i śluz lekko czerwony- sorry za dokładność :D nie ma tego dużo ale jednak jest i tu pytanie czy to może się dalej oczyszczać? Czy coś może być nie tak? Wizytę u gin mam dopiero na czwartek asekuracyjnie, a mój lekarz z kliniki jest na urlopie i nie mam kogo zapytać :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miesiaczke dostaniesz jak beta bedzie mniej niz 5 monitoruj to i sprawdzaj bete jak.nie spada to nie dobrze bo moze byc ciaza pozamaciczna. A jak spada to dobrze okres dostaniesz jak beta spadnie akurat ja mialam ciaze pozamaciczna i normalnie miesiaczke nie monitorowalam bety wiec tak z gory przestrzegam abym ja monitorowac ona musi spasc do >5

Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc

Załączniki

• 20180320_214246.jpg
    20180320_214246.jpg
    447,1 KB · Wyświetleń: 143
@Biedroneczka83 - co nie zmienia faktu, że byłoby cudownie, gdyby ci ludzie (którzy nie chcą) nie mogli mieć dzieci, a my tak. No ale cóż. Droga, którą przechodzimy do rodzicielstwa - wierzę, że jest jakiś cel w tym wszystkim.

Wiesz co? Ja cholera też w to wierzę. Wierzę, że dzięki temu ja, osoba która nigdy nie przepadała za dziećmi, będę wspaniałą matką. Że właśnie ta droga jest mi potrzebna, żeby później odnaleźć się w trudach macierzyństwa.

Ja zaczęłam estrofem, za 10 dni wizyta, a wydawało się to tak odległe :)

@Mama151116 robiłaś betę kochana? Jak się czujesz? Przepraszam że pytam, jeśli pisałaś, ale nie jestem w stanie nadrobić...

reklama
Do góry