reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc
Kurde nie msm pojęcia ale nie ma w jakims szpitalu dermatologa??

Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc

Ja mam takie jak poczochram mojego psa (mam alergię na sierść). Bardzo swędzą, ale jak nie drapię to znikają po 30 min. Może masz jakąś alergię pokarmową skoro do tego boli Cię żołądek.

Ja mam takie jak poczochram mojego psa (mam alergię na sierść). Bardzo swędzą, ale jak nie drapię to znikają po 30 min. Może masz jakąś alergię pokarmową skoro do tego boli Cię żołądek.

No wlasnie jezeli chodzi o alergie to niekoniecznie robilam testy te podstawowe przynajmniej. Sama nie wiem ....

Dla mnie to wyglada na pokrzywkę. A pokrzywkę wywoływać może milion rzeczy. W pierwszej kolejności stawiam na reakcje na leki, przestudiowała bym ulotki. Ale na 100% powiedzieć się nie da co zawiniło. Są tacy co dostają od słońca - nie poparzenia tylko delikatnego wystawienia się na słońce. Albo od ciepła/zimna...
Link do: Pokrzywka

Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala :mad: czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji:(
Jak się boisz, że za wcześnie dostaniesz to sróbuj się "dożywić" wit C - w dużych dawkach - ponoć opóźnia @

reklama
Do góry