Szczescie1986
Fanka BB :)
Dziewczyny pomożecie? Jutro mam usg i krew czy mogę zjeść rano śniadanie? Wizyta przed biopsja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde nie msm pojęcia ale nie ma w jakims szpitalu dermatologa??Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc
Tak, to nie ma wplywuDziewczyny ,a przed beta luteinę i duphaston mogę wziąć?
Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc
Ja mam takie jak poczochram mojego psa (mam alergię na sierść). Bardzo swędzą, ale jak nie drapię to znikają po 30 min. Może masz jakąś alergię pokarmową skoro do tego boli Cię żołądek.
Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc
Jak się boisz, że za wcześnie dostaniesz to sróbuj się "dożywić" wit C - w dużych dawkach - ponoć opóźnia @Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji
a kiedy najlepiej wykonać betę??? w zaleceniach ma 14 dni punkcji jajnikówTak, bez znaczenia. Jak byś badała tez prg to lepiej wycelować przed samym braniem