reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, ja nadal ze swoim tematem. Powiem szczerze ze czuje się trochę olana przez klinikę bo gdyby nie Wy i te wszystkie informacje to nie wiedziałabym co mam w ogóle robić.
Przypomnę moja historie :) 10.03 zaczęłam krwawić, samoistne poronienie. 16.03 byłam na usg i lekarz powiedział ze jest ok z tym ze widzi jakaś szczelinę prawdopodobnie trochę krwi. 17.03 zrobiłam bete 383. W pon 19.03 znów pojawiło się brązowe plamienie i śluz lekko czerwony- sorry za dokładność :D nie ma tego dużo ale jednak jest i tu pytanie czy to może się dalej oczyszczać? Czy coś może być nie tak? Wizytę u gin mam dopiero na czwartek asekuracyjnie, a mój lekarz z kliniki jest na urlopie i nie mam kogo zapytać :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miesiaczke dostaniesz jak beta bedzie mniej niz 5 monitoruj to i sprawdzaj bete jak.nie spada to nie dobrze bo moze byc ciaza pozamaciczna. A jak spada to dobrze okres dostaniesz jak beta spadnie akurat ja mialam ciaze pozamaciczna i normalnie miesiaczke nie monitorowalam bety wiec tak z gory przestrzegam abym ja monitorowac ona musi spasc do >5

Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc

Załączniki

• 20180320_214246.jpg
    20180320_214246.jpg
    447,1 KB · Wyświetleń: 140
@Biedroneczka83 - co nie zmienia faktu, że byłoby cudownie, gdyby ci ludzie (którzy nie chcą) nie mogli mieć dzieci, a my tak. No ale cóż. Droga, którą przechodzimy do rodzicielstwa - wierzę, że jest jakiś cel w tym wszystkim.

Wiesz co? Ja cholera też w to wierzę. Wierzę, że dzięki temu ja, osoba która nigdy nie przepadała za dziećmi, będę wspaniałą matką. Że właśnie ta droga jest mi potrzebna, żeby później odnaleźć się w trudach macierzyństwa.

Ja zaczęłam estrofem, za 10 dni wizyta, a wydawało się to tak odległe :)

@Mama151116 robiłaś betę kochana? Jak się czujesz? Przepraszam że pytam, jeśli pisałaś, ale nie jestem w stanie nadrobić...

reklama
Do góry