reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc

Jak któraś wie co to to- ja chętnie też się zapoznam-mam tak też dokładnie jak Ty!
I chyba też z bólami żołądka bym to wiązała...hmmm.

Jak któraś wie co to to- ja chętnie też się zapoznam-mam tak też dokładnie jak Ty!
I chyba też z bólami żołądka bym to wiązała...hmmm.

O widzisz a ja myslalam ze to ja jedna. Ja obstawiam albo tego mego gronkowca ( ale to ja na skurze go nie mam i to gin powiedzial ze nie liczny nie trzeba jeszcze leczyc zeby dzidzia podrosla troszke) albo cos z zeladkiem bo mnie mega boooli i akurat zaczelo sie jak zaczely sie bole ale moge sie mylic.

Kochane nasmarowana vickiem przez M i nafaszerowana czosnkiem cytryną i miodem Idę spać coś mnie rozkłada dobrze że teraz. A nie za 1,5 tyg mam czas na wykurowanie się dzisiaj mnie coś gardło zaczęło drapac i kaszel suchy i katar;/ oby wygrzac i wypędzić do 26;) dobranoc wszystkim

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomozecie? Moze wiecie ? Co to.moze byc zapisze sie do dermatologa ale zanim kolejka itp to sie zamartwie zaczelo sie jak zaczely sie bole zeladka dodam ze mam gronkowca nie duzo podobno 2 lata temu tez to mialam ale przeszli samo to sa bombe swedza i przecgodzi to jak sie nie drapie - ale mega swedzi dodam ze jestem w 9 tc
Takie coś ma mój syn od kilku dni i nie mogę tego niczym wyleczyć , dowiedziałam się co tp może być ??

reklama
Do góry