RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo za długo w pracy siedziszBoziu, znowu naprodukowalyscie a ja bidna po nocach siedze i nadrabiam![]()
haha nie o 2... o 1.30
@marg88 Nie idźmy tą drogą, tam jest na pewno masa groźnych owadów,jakieś choroby egzotyczne itp. Macierzyństwo lepsze niż Seszele :-) :-) :-)@Netiaskitchen cofam co napisałam wcześniej ....aż weszłam na grafikę zobaczyć te Seszele i wiesz co wyglądają bardziej obiecująco niż garść leków i jeszcze więcej zastrzykówjakie piękne widoki...szok
![]()
NO REJCZELAsiu, czy wszystko jasne??![]()
Hmm...bo jak dla mnie narkoza i cała akcja z punkcją była super.No może nie licząc bólu & opuchniecia poJuż mi obrzydziłaś piekne Seszelea narkozy yo ja nie bardzo bym chciala...chyba mam jakas traume po ostatnim razie ....fuuu i ał ...bolało mnie później wszystko ale tym razem będzie lepiej...bo będę wiedziała co mnie czeka
![]()
Witaj dzielna waleczna kobietko!! Zaraz doczytam jakie info dziewczynki z Ciebie już wyciągnęłyWitajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)
Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Mam mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.
My tez szukalismy miedzynarodowego imienia. Typowo polskie odpadaja dlatego jest u nas Sara
Z meskich imion podoba mi sie Patryk (Patrik, Patrick) Henrik, Kasper, Erik, Oskar, Oliver![]()
Z Anne siłą trzeba wyciągaćWow! Gratulecje! Siedzisz tak cichutko a tu taka niespodzianka [emoji7]
Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom