Szczescie1986
Fanka BB :)
Kochana nie ja,ale jest JoannaRak ,ale przyjeżdża do Pl prosto ze SzkocjiCześć
A już jesteś po czy też przed?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie ja,ale jest JoannaRak ,ale przyjeżdża do Pl prosto ze SzkocjiCześć
A już jesteś po czy też przed?
To tak jak ja ostatnio tylko wyrywkowo czytamBoziu, znowu naprodukowalyscie a ja bidna po nocach siedze i nadrabiam![]()
Cudownie, gratuluję! Pewnie z tak, nie wolno się poddawać. Ja akurat poza pierwszym transferem wszystkie miałam na naturalnym i żadnego cyklu nie przepuszczę żeby popróbować takiej wpadki. Nawet tych transferowych bo przecież mam owulacje. Nic nie wiadomo. Z 3 pierwszych transferów blastek jedna biochemiczna. Potem inseminacja (darmowa była to brałam, badania. Jedno jajko bez stymulacji) i... tez była biochemiczna o dziwo. Teraz kolejne dwa transfery i nic ale skoro inseminacja zadziałała to przytulanie tez może![]()
Wow pieknie takie rzeczy lubie
Kochana nie ja,ale jest JoannaRak ,ale przyjeżdża do Pl prosto ze Szkocji
No nie wierze ... udalo mi sie doczytac i jestem na bierzaco ale zeszlo mi chyba z 3 godziny
A teraz melduje co u mnie, a wiec kocahne moj oboz sportowy zbliza sie wielkimi krokami i juz w niedziele bede w Krakowie i tydzien ciwczen, lekcji makijazu, spa i po prostu czasu dla siebie.
Wstepnie z @dzoasia planujemy sie spotkac w Krakowie 17 marca, ktos z Was moze dolaczyc??? Jak w razie by sie nie udalo to druga opcja to galeria ale byloby niesamowicie sympatycznie sie spotkac!
A co do tego co sie u mnie dzieje poza obozem to szalenstwo na maxa, 19 wizyta u Pasnika, 20 wizyta w Invicta Bydgoszcz u Lukaszuka. Poza tym w koncu mialam wizyte u doktora holistycznego u mnie na miejscu, jestem bardzo zadowolona, kolejne 3 strony badan (wczoraj oddalam 12 tubek krwi!!!) i czekam na wyniki,, taki scan organizmu od A do Z. Mam duzo nadzieje ze on mi cos konkretnego powie i z wynikami od Pasnika i jego zalozeniem na leczenie cos bede musiala wymyslec.
Tyle kochane, sciskam Was mocno i mykam spac, jutro (a w sumie dzisiaj) ostatni dzien pracy przed wakacjami!!!
@annemarie, @Mruch, pelnia szczesciawspaniale wiesci!!! gratki
![]()
Kochane ale szalone plany macie, bawcie się dobrze dziewczyny, sama bym się na coś takiego wybrała [emoji1].No nie wierze ... udalo mi sie doczytac i jestem na bierzaco ale zeszlo mi chyba z 3 godziny
A teraz melduje co u mnie, a wiec kocahne moj oboz sportowy zbliza sie wielkimi krokami i juz w niedziele bede w Krakowie i tydzien ciwczen, lekcji makijazu, spa i po prostu czasu dla siebie.
Wstepnie z @dzoasia planujemy sie spotkac w Krakowie 17 marca, ktos z Was moze dolaczyc??? Jak w razie by sie nie udalo to druga opcja to galeria ale byloby niesamowicie sympatycznie sie spotkac!
A co do tego co sie u mnie dzieje poza obozem to szalenstwo na maxa, 19 wizyta u Pasnika, 20 wizyta w Invicta Bydgoszcz u Lukaszuka. Poza tym w koncu mialam wizyte u doktora holistycznego u mnie na miejscu, jestem bardzo zadowolona, kolejne 3 strony badan (wczoraj oddalam 12 tubek krwi!!!) i czekam na wyniki,, taki scan organizmu od A do Z. Mam duzo nadzieje ze on mi cos konkretnego powie i z wynikami od Pasnika i jego zalozeniem na leczenie cos bede musiala wymyslec.
Tyle kochane, sciskam Was mocno i mykam spac, jutro (a w sumie dzisiaj) ostatni dzien pracy przed wakacjami!!!
@annemarie, @Mruch, pelnia szczesciawspaniale wiesci!!! gratki
![]()
Oj tam oj tam jakiego marudzenia nie przesadzaj :*Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)
Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Mam mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.