reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boziu, znowu naprodukowalyscie a ja bidna po nocach siedze i nadrabiam :p
Bo za długo w pracy siedzisz :) wracaj po 8 godzinkach do domu i będziesz z nami ns bierzaco produkować :) a teraz ja uciekam spać bo rano do pracy . Przeczytaj uważnie moje posty , będziesz ze mnie dumna ;) ;) dziewczynki kolorowych snów...życzę wszystkim tym które mogą "TULIPANA W NOCY( w którym kwiatki opadły i została sama....) :p:D

@Netiaskitchen cofam co napisałam wcześniej ....aż weszłam na grafikę zobaczyć te Seszele i wiesz co wyglądają bardziej obiecująco niż garść leków i jeszcze więcej zastrzyków :D jakie piękne widoki...szok :szok:
@marg88 Nie idźmy tą drogą, tam jest na pewno masa groźnych owadów,jakieś choroby egzotyczne itp. Macierzyństwo lepsze niż Seszele :-) :-) :-)

Już mi obrzydziłaś piekne Seszele ;) a narkozy yo ja nie bardzo bym chciala...chyba mam jakas traume po ostatnim razie ....fuuu i ał ...bolało mnie później wszystko ale tym razem będzie lepiej...bo będę wiedziała co mnie czeka :p
Hmm...bo jak dla mnie narkoza i cała akcja z punkcją była super.No może nie licząc bólu & opuchniecia po

Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)

Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Mam mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.
Witaj dzielna waleczna kobietko!! Zaraz doczytam jakie info dziewczynki z Ciebie już wyciągnęły :D

My tez szukalismy miedzynarodowego imienia. Typowo polskie odpadaja dlatego jest u nas Sara :)
Z meskich imion podoba mi sie Patryk (Patrik, Patrick) Henrik, Kasper, Erik, Oskar, Oliver ;)

polecam Victor :) jak syn moj sie urodzil to mieszkalismy w Chicago i wcale nie mielismy w planie powrot do Europy a tu taka niespodzianka, teraz troche zaluje ze imie jest bardzo amerykanskie ale wymawia sie w sumie tak samo, roznica glownie w pisowni.

reklama
Do góry