Teraz nie plamie, poszłam zrobić siku i trochę było na papierze bardzo brązowej wydzieliny prawie czarnej. A czarna to zła?Czarna? A teraz jest czysto?
reklama
Poinformuje. Tylko teraz dr mowil ze zastosuje inne leki, inny protokol i jakies nowosci.@Kurcia a Ty po prostu poinformuj doktora ze chcesz atosiban. Ja tak zrobilam i nie bylo problemu
Wiec zanim sie sama wyrwe to zobacze co on zaproponuje
W ogole to udalo mi sie do dr Sydora na przyszly tydzien dostac. Takze wypytam o badania.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłałam wiad. Na priv.To bedzie to mysle dzisiejsza krew. Ja nie mialam az tak ciemnej wydzieliny. Zobaczysz co bedzie jak bedziesz aplikować lek. Bedzie dobrze mamuska
Sendi9690
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane mi dzisiaj po wizycie pęcherzyk z zarodkiem się powiększa ale nie słychać jeszcze tętna płodu według naszych obliczeń jest to 5 tygodni i 4 dni. Kolejna wizyta 12.03 będzie wszystko w porządku ? Podsyłam zdjęcie usg
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No moj to pierwszy jest w naszym lozku wiec wiem comasz na mysli. moze tez sie skusze... a zalogowana tam musze byc? za pobraniem czy przelew robiłaś?@shaggy a nasza spi z nami i czesto sie kładzie na mojej poduszce i na prawde jest fajna i nie smierdzi bo tak to bym rady nie dala ze smierdzielem kolo buzi. Moj weterynarz je bardzo chwali
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Miałam dwie punkcje i obie przeszłam zupełnie inaczej, a była podobna ilość jajeczek 13 i 14, szybko zasnęłam, obudziłam się już w łóżku i czekałam aż zejdzie kroplówka z przeciwbólowymi :-) za pierwszym razem trochę brzuch bolał, był wzdęty, ale na następny dzień już w miarę normalnie funkcjonowałam. Za drugim bolało bardziej i aż do transferu miałam tkliwy brzuch i czułam jajniki. Każda z Nas przechodzi inaczej, ale nie bój się :-) to gorzej brzmi niż jest w rzeczywistości, dasz radę! :-)Hej Dziewczyny . Jutro o 8:40 będę miała punkcję ,wczoraj miałam jeszcze USG i jest trochę tych pęcherzyków ,a doktor mówił że wszystkie będzie brała i te małe i te większe . Boje się tej narkozy najbardziej ,a Wy jak to przechodziliscie?
Bralas jedno opakowanie 21 szt czy wiecej? Robilas jakas przerwe po tabletkach przed stymulacja, czy odstawialas tabletki i na drugi dzien stymulacja?
Jedno opakowanie 21 szt. Po odstawieniu tabletek czekałam na miesiączkę i od 2 dnia krwawienia zaczęłam stymulacje.
misis188
Fanka BB :)
O to super i wybadalas temat z mmunofenotypami??Poinformuje. Tylko teraz dr mowil ze zastosuje inne leki, inny protokol i jakies nowosci.
Wiec zanim sie sama wyrwe to zobacze co on zaproponuje
W ogole to udalo mi sie do dr Sydora na przyszly tydzien dostac. Takze wypytam o badania.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Sendi9690
Zaciekawiona BB
Link do: 1520361290094 nie umiem coś tego zdjęcia wstawić więc wysyłam link
Podziel się: