Czy idziesz dlugim czy krótkim protokolem. Przy krotkim.zazwyczaj nie bierze sie antykow
Ja przy pierwszym krótkim brałam przez 2 miesiące.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy idziesz dlugim czy krótkim protokolem. Przy krotkim.zazwyczaj nie bierze sie antykow
Szukałam po prokocimiach, diagnostykach itp i jakoś nie mogę znaleźć. Więc spytam doktora na wizycie. Najwyżej jak nie będzie w Krakowie to zrobię w klinice. Tak czy siak conajmniej jeszcze tydzień muszę od encortonu odczekać więc się nie pali.O to super i wybadalas temat z mmunofenotypami??
Ja kupilam bez zalogowania. W zeszlym roku tez u nich bralam. Ja zrobilam przelew ale chyba byla mozliwa platnosc za pobraniem. Jakbyś nie byla zadowolona to zwalisz na mnieNo moj to pierwszy jest w naszym lozku wiec wiem comasz na mysli. moze tez sie skusze... a zalogowana tam musze byc? za pobraniem czy przelew robiłaś?
Też kupuję ja już trzeci sezon i od tego czasu mój skarb nie załapał tego dziadostwa :-) aż sprawdzę!A jeszcze nawiazujac do naszych pupilow. Od 3 lat kupuje obroze na pchly foresto. Sa teraz w dobrych cenach w ZooArt bo dzis właśnie kupowalam i przesyłka jest gratis tylko nie wiem czy to jest zależne od kwoty czy nie bo ja bralam 2 obroże. One sa bardzo fajne i nie śmierdzą a za niedlugo to juz sie te cholery kleszcze pokaza.
Ale dzwonilas do szpitala tego dzieciecego? Jak ja robilsm immunologie to v leiden i mutacja genu protrombiny z tego co kojaze to tam gdzie Sacha przyjmuje (tez immunolog bodajze jest to na al. 29 listopada) mieli w pakiecie. Wyszlo to mnie chyba 350 zl a w diagnistyce bym cis kolo 5 stow zapłaciła wiec warto poszperac szczegolnie ze mieszkasz w krakowie a immunologia jest drogaSzukałam po prokocimiach, diagnostykach itp i jakoś nie mogę znaleźć. Więc spytam doktora na wizycie. Najwyżej jak nie będzie w Krakowie to zrobię w klinice. Tak czy siak conajmniej jeszcze tydzień muszę od encortonu odczekać więc się nie pali.
Ja juz myslalam o obrozy pd 3 lat ale balam sie smrodu i tego ze moze uczulac te nasz male delikatne skrzaty a Twoja sie nie srupie pod obroza? nie ma alergi tak ? skora nie jest zaczerwieniona?Ja kupilam bez zalogowania. W zeszlym roku tez u nich bralam. Ja zrobilam przelew ale chyba byla mozliwa platnosc za pobraniem. Jakbyś nie byla zadowolona to zwalisz na mnie
Jeszcze nie dzwonilam. Jutro bede dzwonic. Na razie na ich stronie w cenniku znalazlam wiele z wypisanych badan o polowe taniej niz w klinice. Tylko stricte immunofenotypu nie bylo wiec musze dopytac.Ale dzwonilas do szpitala tego dzieciecego? Jak ja robilsm immunologie to v leiden i mutacja genu protrombiny z tego co kojaze to tam gdzie Sacha przyjmuje (tez immunolog bodajze jest to na al. 29 listopada) mieli w pakiecie. Wyszlo to mnie chyba 350 zl a w diagnistyce bym cis kolo 5 stow zapłaciła wiec warto poszperac szczegolnie ze mieszkasz w krakowie a immunologia jest droga
Witaj maluszku ja 25 dpt mialam pierwsza wizyte na ktorej bylo widac zarodek i bijace serduszko ale go nie slyszalam ani dr nic nie liczyl bo bylo za wczesnie. Kolejna wizyta chyba 2 tygodnie pozniej i juz walilo jak dzwonLink do: 1520361290094 nie umiem coś tego zdjęcia wstawić więc wysyłam link
U mnie powód nieznany. Po prostu się nie udaje. Amh mam 1.3. Wiec super tez nie jest ale mam juz 35 lat więc cudów nie oczekuje. Reszta wyników jest ok. Mąż ok. Mam mutacje MTHFR i PAI wiec może to jest przyczyną niepowodzen-niezagniezdzania się zarodka.
Po Regulonie robilas przerwe i mialas okres czy od razu stymulacja. Oprocz tych 3 zastrzykow cos jeszcze bralas?
sprawdzaj sprawdzaj bo pewno za chwile ceny poleca w górę. W zeszlym roku sie mi pomylili, zamawialam mniejsza a przyslali ta po 8 kg wiec wziela ja moja kokezanka i id razu zamowilam nowa i już chyba 10 zł poszlo w goreTeż kupuję ja już trzeci sezon i od tego czasu mój skarb nie załapał tego dziadostwa :-) aż sprawdzę!