reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak aplikowałam nic a nic nie było. Ja to zauważyłam w toalecie, stad niepokój bo wtedy to była obfita krew wiec szpital a teraz cisza i dzis znoe to troszkę. Ale moze jest jak mówisz, ze jakieś resztki itd.
Kochana jesli Cie nic nie boli to na pewno jest ok. Choc wiem jak to stresuje:( dość stresow mamy przy in vitro to powinnysmy byc uprzywilejowane w ciazy, zeby już nas nic nie straszylo. Ja caly czas jak plamilam to lykalam nospe mimo ze mnie brzuch nie bolał i magne b6 3x1, a teraz biore jeden dziennie. ✊ zeby te glupie plamienia ustapily i zebys w koncu mogla cieszyć sie ciaza:) ja dzis bylam na pierwszych zakupach ciuchowych dla ciezarnych bo sie 2 imprezy szykuja a w leginsach jakos nie wypada:) jeszcze takich już troche zuzytych:)

reklama
No wlasnie mi sie zaczęło 6t 5 doba cisza w sumie następnego dnia a dzis 7t 5doba i znów cos tam. Ehhh kochana dziekuje, ze mi tak odpisujesz i pocieszasz!!!
U mnie pierwsze plamienie bylo chyba gdzies 20dpt i bylam przerazona. Dokladnie Ci nie powiem kiedy ustaly ale tak wlasnie w okolicach 8tc z tym ze ja za kazdym razem.panika i na izbe, sie mi cyklo ze mnie na święta nie zostawili w szpitalu

Kochana jesli Cie nic nie boli to na pewno jest ok. Choc wiem jak to stresuje:( dość stresow mamy przy in vitro to powinnysmy byc uprzywilejowane w ciazy, zeby już nas nic nie straszylo. Ja caly czas jak plamilam to lykalam nospe mimo ze mnie brzuch nie bolał i magne b6 3x1, a teraz biore jeden dziennie. ✊ zeby te glupie plamienia ustapily i zebys w koncu mogla cieszyć sie ciaza:) ja dzis bylam na pierwszych zakupach ciuchowych dla ciezarnych bo sie 2 imprezy szykuja a w leginsach jakos nie wypada:) jeszcze takich już troche zuzytych:)
Oh to teraz masz super czas dzieki kochana za odpo.

A jeszcze nawiazujac do naszych pupilow. Od 3 lat kupuje obroze na pchly foresto. Sa teraz w dobrych cenach w ZooArt bo dzis właśnie kupowalam i przesyłka jest gratis tylko nie wiem czy to jest zależne od kwoty czy nie bo ja bralam 2 obroże. One sa bardzo fajne i nie śmierdzą a za niedlugo to juz sie te cholery kleszcze pokaza.

No:) dzis moj M widzial mnie wymalowana pierwszy raz od listopada i stwierdzil ze ladnieje w ciazy:) nie ma jak nawrzucac na siebie tapety i od razu komplementy:)
Super hehe! Tez słyszałam, ze w 4 mies jest gajnie( bo Ty w 4 prawda)? Ale Ty z każdym plamieniem jeździłaś na izbę przyjęć?

Witam kochane ... dziś byłam odwiedzić Damiana .. po twarzy nie widać juz cierpienia tłumacze sobie że jest mu lepiej.. ale nie pomaga ciągle becze biore leki jest troche lepiej... ale nie mam pojecia co ze soba zrobic ...boje sie życia jestem.w panice zostałam sama .. bez meza osoby ktora mnie wspierała.. teraz wszystko legło w gruzach jestem rozdarta ..Dami bedzie w pl pochowany wiec wracam do pl ale boje sie ze nie dogadam sie z moja rodzina tyle lat mieszkałam.osobno ... jejku boje sie wszystkiego ..oszaleje chyba ... dziewczyny... mysle czy moze nie dołaczyc do Damiego ...straszne uczucia mna szarpia... co ja zrobie bez niego ...

@asinka89 spotkała Cię straszna tragedia.Blagam Cię , jesteś cudowna oddana osoba, ktora w pelni poświęciła się dla męża. Byłaś z nim w każdym momencie . On teraz też jest z Tobą i zawsze bedzie!! w Twoich myślach i sercu. My tu wszystkie potrzebujemy Cię, może bardziej niz rodzina czy znajomi.
Nigdy się nie poddawaj ! Twoja karta życia musi być zapisana w pełni.
Kiedyś , też miałam takie mysli, ale nigdy przenigdy ,nie zrobiłabym tego że względu na rodzinę. Sama byłam chwilę matka i nie mogę przeboleć tej straty, więc od razu pomyślałam o mojej mamie , która mnie urodziła ,wychowala a potem miałaby pochować.

Ostatnia edycja:
A jeszcze nawiazujac do naszych pupilow. Od 3 lat kupuje obroze na pchly foresto. Sa teraz w dobrych cenach w ZooArt bo dzis właśnie kupowalam i przesyłka jest gratis tylko nie wiem czy to jest zależne od kwoty czy nie bo ja bralam 2 obroże. One sa bardzo fajne i nie śmierdzą a za niedlugo to juz sie te cholery kleszcze pokaza.
A to dla shiz tzu? Bo ja tez mam psiaka tej slodkiej rasy ale zawsze bralam pipety bo sie bolam tych obrozy ze uczulaja i smierdza...A to tylko na pchy czg tez i na kleszcze?

reklama
Super hehe! Tez słyszałam, ze w 4 mies jest gajnie( bo Ty w 4 prawda)? Ale Ty z każdym plamieniem jeździłaś na izbę przyjęć?
Tak w 4 i tak z kazdym jezdzilam poza pierwszym. Pierwszy raz to na aplikatorzr zobaczylam krew i juz czarne mysli bo to byl ten czas kiedy sie dowiedzialam.ze beta spadala we wczesniejszej ciąży. Nie przyznalam sie mezowi, cala noc nie przespana. Rano sie w koncu przyznalam, telefon do kliniki i byla wizyta na cito

Do góry