Teraz nie plamie, poszłam zrobić siku i trochę było na papierze bardzo brązowej wydzieliny prawie czarnej. A czarna to zła?Czarna? A teraz jest czysto?
reklama
Poinformuje. Tylko teraz dr mowil ze zastosuje inne leki, inny protokol i jakies nowosci.@Kurcia a Ty po prostu poinformuj doktora ze chcesz atosiban. Ja tak zrobilam i nie bylo problemu
Wiec zanim sie sama wyrwe to zobacze co on zaproponuje
W ogole to udalo mi sie do dr Sydora na przyszly tydzien dostac. Takze wypytam o badania.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłałam wiad. Na priv.To bedzie to mysle dzisiejsza krew. Ja nie mialam az tak ciemnej wydzieliny. Zobaczysz co bedzie jak bedziesz aplikować lek. Bedzie dobrze mamuska![]()
![]()
Sendi9690
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane mi dzisiaj po wizycie pęcherzyk z zarodkiem się powiększa ale nie słychać jeszcze tętna płodu według naszych obliczeń jest to 5 tygodni i 4 dni. Kolejna wizyta 12.03 będzie wszystko w porządku ? Podsyłam zdjęcie usg
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No moj to pierwszy jest w naszym lozku wiec wiem comasz na mysli. moze tez sie skusze... a zalogowana tam musze byc? za pobraniem czy przelew robiłaś?@shaggy a nasza spi z nami i czesto sie kładzie na mojej poduszce i na prawde jest fajna i nie smierdzi bo tak to bym rady nie dala ze smierdzielem kolo buzi. Moj weterynarz je bardzo chwali
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Miałam dwie punkcje i obie przeszłam zupełnie inaczej, a była podobna ilość jajeczek 13 i 14, szybko zasnęłam, obudziłam się już w łóżku i czekałam aż zejdzie kroplówka z przeciwbólowymi :-) za pierwszym razem trochę brzuch bolał, był wzdęty, ale na następny dzień już w miarę normalnie funkcjonowałam. Za drugim bolało bardziej i aż do transferu miałam tkliwy brzuch i czułam jajniki. Każda z Nas przechodzi inaczej, ale nie bój się :-) to gorzej brzmi niż jest w rzeczywistości, dasz radę! :-)Hej Dziewczyny . Jutro o 8:40 będę miała punkcję ,wczoraj miałam jeszcze USG i jest trochę tych pęcherzyków ,a doktor mówił że wszystkie będzie brała i te małe i te większe . Boje się tej narkozy najbardziej ,a Wy jak to przechodziliscie?
Bralas jedno opakowanie 21 szt czy wiecej? Robilas jakas przerwe po tabletkach przed stymulacja, czy odstawialas tabletki i na drugi dzien stymulacja?
Jedno opakowanie 21 szt. Po odstawieniu tabletek czekałam na miesiączkę i od 2 dnia krwawienia zaczęłam stymulacje.
misis188
Fanka BB :)
O to superPoinformuje. Tylko teraz dr mowil ze zastosuje inne leki, inny protokol i jakies nowosci.
Wiec zanim sie sama wyrwe to zobacze co on zaproponuje
W ogole to udalo mi sie do dr Sydora na przyszly tydzien dostac. Takze wypytam o badania.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Sendi9690
Zaciekawiona BB
Link do: 1520361290094 nie umiem coś tego zdjęcia wstawić więc wysyłam link
Podziel się: