reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to dla shiz tzu? Bo ja tez mam psiaka tej slodkiej rasy ale zawsze bralam pipety bo sie bolam tych obrozy ze uczulaja i smierdza...A to tylko na pchy czg tez i na kleszcze?
Ta wlasnie nie smierdzi. One sa dla psow ponizej 8 kg i powyzej. Ja kupuje ta pierwsza i potem.jej zakladam i odcinam nadmiar. Ja wczesniej kupowalam kropelki a potem taki psikacz ale w sumie to wychodzilo na jedno i kolezanka mnie do tej obrozy namowila. Mam ja na caly sezon i teraz zaplacilam niecale 80 zl a pierwszy raz jak kupowalam to ponad sto placilam

Tak w 4 i tak z kazdym jezdzilam poza pierwszym. Pierwszy raz to na aplikatorzr zobaczylam krew i juz czarne mysli bo to byl ten czas kiedy sie dowiedzialam.ze beta spadala we wczesniejszej ciąży. Nie przyznalam sie mezowi, cala noc nie przespana. Rano sie w koncu przyznalam, telefon do kliniki i byla wizyta na cito
Bidulko ale sie nastresowalas!!! No tak jak krew trzeba ale to napewno nie jest krew tylko czarna wydzielina. No tak w takim momencie to wiesz jak sam początek to w ogóle schiza na całego.

A to dla shiz tzu? Bo ja tez mam psiaka tej slodkiej rasy ale zawsze bralam pipety bo sie bolam tych obrozy ze uczulaja i smierdza...A to tylko na pchy czg tez i na kleszcze?
A no i na pchły i kleszcze:) tam jest chyba wskazany krotszy okres trwalosci ale ja jak zakladam w marcu to gdzies w pazdzierniku, listopadzie dopiero sciagam i na prawde żadnego nie złapała jeszcze

Ja tez u niego, tez brałam regulon później przed sama punkcją 3 zastrzyki ale już nie pamietam dokładnie jakie mogę sprawdzić na protokole.
A u Ciebie jaki powód ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie powód nieznany. Po prostu się nie udaje. Amh mam 1.3. Wiec super tez nie jest ale mam juz 35 lat więc cudów nie oczekuje. Reszta wyników jest ok. Mąż ok. Mam mutacje MTHFR i PAI wiec może to jest przyczyną niepowodzen-niezagniezdzania się zarodka.

Po Regulonie robilas przerwe i mialas okres czy od razu stymulacja. Oprocz tych 3 zastrzykow cos jeszcze bralas?

Ostatnia edycja:
U mnie powód nieznany. Po prostu się nie udaje. Amh mam 1.3. Wiec super tez nie jest ale mam juz 35 lat więc cudów nie oczekuje. Reszta wyników jest ok. Mąż ok. Mam mutacje MTHFR i PAI wiec może to jest przyczyną niepowodzen-niezagniezdzania się zarodka.

Po Regulonie robilas przerwe i mialas okres czy od razu stymulacja. Oprocz tych 3 zastrzykow cos jeszcze bralas?
A ile masz za soba transferow?? Byly wczesniej jakieś ciaze?

reklama
Do góry