reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To zależy od wielu czynników. Ja przy transferze 3 dniowego zarodka w 12 dpt miałam betę 625. Uważam (dziewczyny w razie czego poprawicie mnie) ze nie ważna jest 1 beta a przyrost po 48h. Powinien być conajmniej 66% także ważna jest ponowna weryfikacja:tak:
Za godzinę będę miała wynik z dzisiaj. Tylko tak w piątek beta 23,05, w poniedziałek beta 49,5 i chyba był za mały przyrost

Na początku cieszyłam się z tych wyników ale później poczytałam ze wyniki powinny być o wiele wyższe
Taki nie za bardzo ten przyrost...Ale sama wiesz różne dziwne rzeczy się dzieją a później jest wszystko dobrze. Poczekaj na wynik z dzisiaj on powinien rozwiać wszelkie wątpliwości . Czekamy na wynik razem z Tobą, daj znać jak będziesz wiedziała :)

Taki nie za bardzo ten przyrost...Ale sama wiesz różne dziwne rzeczy się dzieją a później jest wszystko dobrze. Poczekaj na wynik z dzisiaj on powinien rozwiać wszelkie wątpliwości . Czekamy na wynik razem z Tobą, daj znać jak będziesz wiedziała :)
Ok dam znać jak będę w stanie pisać, bo mam czarne myśli:(

Jak odczuwasz dyskomfort może być dużo jajeczek :). Będzie w czym wybierać. Nie będzie bolało bo będziesz smacznie spała:-D. U mnie też od razu było powiedziane, że blastka. I tak z 6 miałam dwa zarodki.
No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek :rolleyes: Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?

No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek :rolleyes: Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?
dobra z Ciebie kurka...piękna ilość jajek zniosłaś:p odnośnie ile się zapladnia to zależy od lekarza i problemu. U nas za pierwszym razem 10 a teraz bym chciała 20 a jak będzie to się okaże.

reklama
Do góry