reklama
Za godzinę będę miała wynik z dzisiaj. Tylko tak w piątek beta 23,05, w poniedziałek beta 49,5 i chyba był za mały przyrostTo zależy od wielu czynników. Ja przy transferze 3 dniowego zarodka w 12 dpt miałam betę 625. Uważam (dziewczyny w razie czego poprawicie mnie) ze nie ważna jest 1 beta a przyrost po 48h. Powinien być conajmniej 66% także ważna jest ponowna weryfikacja
Na początku cieszyłam się z tych wyników ale później poczytałam ze wyniki powinny być o wiele wyższeZa godzinę będę miała wynik z dzisiaj. Tylko tak w piątek beta 23,05, w poniedziałek beta 49,5 i chyba był za mały przyrost
Taki nie za bardzo ten przyrost...Ale sama wiesz różne dziwne rzeczy się dzieją a później jest wszystko dobrze. Poczekaj na wynik z dzisiaj on powinien rozwiać wszelkie wątpliwości . Czekamy na wynik razem z Tobą, daj znać jak będziesz wiedziałaNa początku cieszyłam się z tych wyników ale później poczytałam ze wyniki powinny być o wiele wyższe
Ok dam znać jak będę w stanie pisać, bo mam czarne myśliTaki nie za bardzo ten przyrost...Ale sama wiesz różne dziwne rzeczy się dzieją a później jest wszystko dobrze. Poczekaj na wynik z dzisiaj on powinien rozwiać wszelkie wątpliwości . Czekamy na wynik razem z Tobą, daj znać jak będziesz wiedziała
No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?Jak odczuwasz dyskomfort może być dużo jajeczek . Będzie w czym wybierać. Nie będzie bolało bo będziesz smacznie spała. U mnie też od razu było powiedziane, że blastka. I tak z 6 miałam dwa zarodki.
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
@Barburka jajniki nie bolą ale w niedziele tak mnie podbrzusze bolało jak na @. Strasznie się bałam ale po wizycie jest ok.
Piękne maleństwo [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będziesz w stanie pisać... pamiętaj ze razem się cieszymy ale też i razem płaczemy:*Ok dam znać jak będę w stanie pisać, bo mam czarne myśli
dobra z Ciebie kurka...piękna ilość jajek zniosłaś odnośnie ile się zapladnia to zależy od lekarza i problemu. U nas za pierwszym razem 10 a teraz bym chciała 20 a jak będzie to się okaże.No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?
reklama
Cześć. Czy beta 49,5 w 12 dpt jest za mała?
Podrosło o 66% ale faktycznie ja nialam w 9dpt 14 a dwa dni pozniej czyli w 11dpt 106 ale to nie oznacza ze u ciebie bedzie zle bo przyrost masz o 70%
Podziel się: