reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobietki którym nie udało się po ICIS mam do Was pytanie. Co lekarz Wam powiedział żebyście teraz zrobili? Mi dal listę badań genetycznych ale np nic na poprawę jakości męża armii
Mąż może brać witaminki. Mój brał Profertil. Droga to zabawa, ale u męża parametry męża się poprawiły ;)

reklama
Punkcja w piątek :-) Zaczynam się bać,ze będzie bolało. Dzisiejsze usg nie bylo jakos przyjemne...Dopiero przy pukncji wyjdzie czy histeroskopia będzie konieczna. Najgorsze będzie to czekanie do transferu kolejny miesiac. Wiem,ze bede miala podana 5 dniowa blastocyte. Czy to dobrze? Czy to nie za wcześnie,ze mimo ze jeszcze nie bylo punkcji juz wiadomo co bede miala podane?

No panie z krk to naprawde empatia na najwyższym poziomie:rolleyes: szkoda słow, musisz wybrac dobra klinikę bo przy poważnych problemach z plemnikami musi być najlepsze laboratorium, eh szkoda tylko tej stymulacji i tylu komorek ale no cóż....jeżeli wybierzesz novum to koniecznie dr Zamora bo on jest uparty i lubi wygrywać. Na początku specyficzny ale później wyjątkowy. Ale i tak trzymam kciuki żeby sie teraz udało.
Moge tylko niesmialo zgodzic sie z pozytywna opinia na temat naszego Pana Doktora [emoji2] a co do zolnierzykow, u nas morfo 2%, chromatyna 32%, a zrobili separacje i udalo sie zaplodnic wszystkie 7 pobranych ode mnie komorek. Zobaczymy jak sie potoczy dalej nasza historia, bo poki co pierwszy transfer dalo puste jajo plodowe, ale wydaje mi sie, ze dotychczasowy wynik, ktory uzyskano z naszych nienajlepszych gamet to mimo wszystko dobry rezultat Novumowskich embriologow [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Punkcja w piątek :-) Zaczynam się bać,ze będzie bolało. Dzisiejsze usg nie bylo jakos przyjemne...Dopiero przy pukncji wyjdzie czy histeroskopia będzie konieczna. Najgorsze będzie to czekanie do transferu kolejny miesiac. Wiem,ze bede miala podana 5 dniowa blastocyte. Czy to dobrze? Czy to nie za wcześnie,ze mimo ze jeszcze nie bylo punkcji juz wiadomo co bede miala podane?
Kochana nie stresuj sie punkcja. Pod narkoza nic nie czujesz, a pozniej dostaniesz kroplowke z przeciwbolowymi [emoji4] tyle juz przeszlas ze spokojnie ogarniesz i ten etap [emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Miło, że pytasz :) 1 progesteronu 200mg to rozumiem luteina? czy zastrzyk prolutex jeszcze? ja zastrzyków nie mam ylko 2x1 tą luteinę raz rano koło 8 i potem koło 15 a na noc mam lactovainal :) ja jestem na L4 więc spię/leżę kiedy tylko chcę :) czuję się nawet dobrze teraz, bolą strasznie piersi.. jakby ciągną mnie.. :( i swędzą :rolleyes2: już nawet bezmyślnie się drapię :oops: a jak Ty się czujesz? masz jakieś objawy? mdłości są? :)
@Barburka mam dopochwowo progesteron, ja też się drapie ale pracuje w narzeczonego restauracji więc muszę się chować z drapkaniem:laugh2: też mnie czasem bolą a za miesiąc to już nie będę miała stanika bo rosną jak szalone (ja to zawsze małe mialam:biggrin2:) mdłości miałam tylko rano ale nie wymiotowalam no a mam problem z jedzeniem bo wszystko mi śmierdzi. :baffled: brzuszek mi urósł ale tylko troszkę. Ja to tylko na pauzie trochę spie a w nocy teraz lepiej bo ostatnie tygodnie to do 2.30 albo 3.30 no i problemy z toaleta :sad: hihi

reklama
Do góry