reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek :rolleyes: Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?
Tylko 6 jest to obarczone ustawą, a reszte niszczą badź Ci mrożą jajeczka o ile chcesz. Jest to dodatkowo płatnd i w razue wu nie robisz kolejnej procedury tylko odmrażają jajeczka i je zapładnuają.

reklama
No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek :rolleyes: Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?
Jeżeli to Twoje pierwsze podejście o masz poniżej 35 LAT to zapładniaja 6 komórek , resztę komórek można zamrozić i wtedy ewentualnie po jakimś czasie by nie musieć znowu przechodzić stymulacji odmrozic i zaplodnic :)
Mi odradzono mrożenie pozostałych komórek, mi zostało 4 , twierdzili ze komórki mają dużo mniejsze szanse na przezycie

Ile masz lat jak mogę wiedzieć? Hmmm ale produkujecie tych jajcorow czyżby już tak przed świetami :-) :);):)o_O

Ostatnia edycja:
Ja tylko melduję, że zgodnie z zaleceniami kliniki powtórzyłam betę 12dpt. Dalej 0. Więc odstawiam cukierki. Czekam na @, który się już tak w środku kotłasi że zaraz eksploduję.

reklama
Do góry