Szczescie1986
Fanka BB :)
Oj kochana ,a wcześniej robiłaś betę? Bo bym jeszcze nie skreślała dzidzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kochana ,a wcześniej robiłaś betę? Bo bym jeszcze nie skreślała dzidzi
Wow piękny wynik w jajeczkachNo dzisiaj naliczyla mi 21 jajek Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?
Pięknie @marg88 To ujęłas...Będziesz w stanie pisać... pamiętaj ze razem się cieszymy ale też i razem płaczemy:*
Wcześniej tzn kiedyOj kochana ,a wcześniej robiłaś betę? Bo bym jeszcze nie skreślała dzidzi
Ja tylko melduję, że zgodnie z zaleceniami kliniki powtórzyłam betę 12dpt. Dalej 0. Więc odstawiam cukierki. Czekam na @, który się już tak w środku kotłasi że zaraz eksploduję.
piątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dptWcześniej tzn kiedy
Dziekuje Ci kochana, do lekarza mam chwile. Zapytam go jutro o ten lek. Teraz plamienia ustały...ale taka silna krew była szokująca. Dzis mój 6tydz 6 doba, rano zarodek miał 8mm a tętno 130. Dziekuje Ci za wszytskie odpowiedzi!A masz teraz kiedys wizytę? Ja tez mialam plamienia z, kosmowli i trwaly do 8 tc. Wiem ze się stresujesz bo mnie plamienis tez cholernie stresowaly. Ja mam opakowanie cale tej cyclonsminy i jalbys chciała, a nie masz teraz kiedys wizyty to moge Ci wyslac. Mi to przepisala pani dr jak pietwszy raz byłam z plamieniem ito potem.każdemu ginekologowi mowilam.ze to biore i mowil ze dobrze
To była twoja pierwsza weryfikacja bety? Kochana,a ja mysle,ze jak na 14 dzień nie jest źle kiedyś jedna mądra dziewczyna mi napisała ,ze od małej bety zaczyna się bo dopiero zacznie się rozkrecactutaj dziewczyny z 13 początkujących maja ciążeWcześniej tzn kiedy
A teraz ponad 70 hmmm wiec rośniepiątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
Wynik z dzisiaj 78,86 czyli kiepsko