reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dzisiaj naliczyla mi 21 jajek :rolleyes: Wiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?
Wow piękny wynik w jajeczkach :biggrin2::biggrin2:
Ogólnie ustawa mówi o 6 zapladnianych komórkach ale dużo zależy od czynników na które jesteście skierowani do IVF i od wieku...

A masz teraz kiedys wizytę? Ja tez mialam plamienia z, kosmowli i trwaly do 8 tc. Wiem ze się stresujesz bo mnie plamienis tez cholernie stresowaly. Ja mam opakowanie cale tej cyclonsminy i jalbys chciała, a nie masz teraz kiedys wizyty to moge Ci wyslac. Mi to przepisala pani dr jak pietwszy raz byłam z plamieniem ito potem.każdemu ginekologowi mowilam.ze to biore i mowil ze dobrze
Dziekuje Ci kochana, do lekarza mam chwile. Zapytam go jutro o ten lek. Teraz plamienia ustały...ale taka silna krew była szokująca. Dzis mój 6tydz 6 doba, rano zarodek miał 8mm a tętno 130. Dziekuje Ci za wszytskie odpowiedzi!

reklama
Do góry