reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Teoretycznie byłam badana i nie było krwiaka. Cała noc żywa czerwona krew. POjechalam rano znów do lekarza, czysto zarodek jest, tętno jest, znów urósł. Leze na L4.
Paskudne sa te plamienia :/ tez przez nie przeszlam. Ja mialam krwiaczka kolo szyjki macicy, poplamilam ok tygodnia i przeszlo. Teraz leci 21tc ;) Odpoczywaj i bedzie dobrze ✊

reklama
Ooo to jakbym czytała o sobie z ta toaleta w nocy... i potem bezsenność :( mdłości tez rano raczej nawet od gotowanego rosołu :shocked2: wszystko tez mi śmierdzi tylko nie slodycze jak na złość :biggrin2: a bolą Cię jajniki, podbrzusze, macica? Mnie tak przed chwila jajniki bolały ze wzięłam nospe.. u mnie raczej brzucha nie widać tak sadze mimo mojego 1.62cm i 62 kg wagi to jakoś specjalnie nic nie widać bo cała jestem okrąglejsza ;-) ;)
@Barburka jajniki nie bolą ale w niedziele tak mnie podbrzusze bolało jak na @. Strasznie się bałam ale po wizycie jest ok.

Załączniki

• _20180228_154126.JPG
    _20180228_154126.JPG
    661,9 KB · Wyświetleń: 140
@shaggy wszystko ok dostałam jeszcze progesteron do 16 tygodnia. Z jej obliczeń wynika że jestem w 9tc+5 dni. Tak szybko serduszko wczoraj bilo że pierwszy raz się popłakałam ze wzruszenia. Pani doktor bardzo miła troszkę popytala i na 28.09 mam termin porodu. Dziewczyny wszystkim życzę miłego dnia, będę was czytać ale dopiero po pracy a w kwietniu zacznę się więcej udzielać bo będę miała urlop. Buziaki
Rosnie maluszek :) oby tak dalej ✊❤️

Ooo tak :-D Znam to :p przy mnie pupa J.Lo to nędzna podróbka :p
Haha pamietam jak pod koniec stymulacji jeden zastrzyk w brzuch robila mi polozna. Gdy podciagnelam bluzke i wywalilam swoje sadelko (pozornie wygladam na szczupla osobe, ale mam sporo tluszczu w okolicach brzucha), az sie zasmiala i mowi: o jaki fajny brzusio, bedzie w co kluc [emoji28] a doopsko swoja droga tez wielkie. Moze jakby robic w niego zastrzyki, wyprasowalby sie przy okazji celulit? [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Punkcja w piątek :-) Zaczynam się bać,ze będzie bolało. Dzisiejsze usg nie bylo jakos przyjemne...Dopiero przy pukncji wyjdzie czy histeroskopia będzie konieczna. Najgorsze będzie to czekanie do transferu kolejny miesiac. Wiem,ze bede miala podana 5 dniowa blastocyte. Czy to dobrze? Czy to nie za wcześnie,ze mimo ze jeszcze nie bylo punkcji juz wiadomo co bede miala podane?
Jak odczuwasz dyskomfort może być dużo jajeczek :). Będzie w czym wybierać. Nie będzie bolało bo będziesz smacznie spała:-D. U mnie też od razu było powiedziane, że blastka. I tak z 6 miałam dwa zarodki.

Niestety duuuupa....:no2::no2::no2:
Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła:hmm:
:(

reklama
Hej wszystkim [emoji846]my już w domku, i to we dwoje [emoji5][emoji173]️teraz odliczanie czas zacząć do bety [emoji1]Pani doktor kazała za 2 tygodnie, ale pewnie zrobię wcześniej bo oczywiście nie wytrzymam [emoji28]dziękuje wszystkim za dobre słowo i kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1317]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niech maluszek zostanie z Toba na kolejne 9 miesiecy ;) ✊❤️

Do góry