reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Haha na szczescie nie mam az tyle testow :)

Wiem wiem Kochana. Ale tak jak pisze. Nie zalamuje sie i czekam cierpliwie. Zrobilam dzis bo pomyslalam ze moze jakby jakos wczesniej wystartowaly z implantacja to by dzis cos wyszlo. Ale czekam spokojnie :)
No mam nadzieję! :p ja robiłam i 9dpt i bladziocha że masakra, powtórzyłam 10dpt przed beta i taka sama praktycznie :p poszłam na bete i 57 :) także głowa spokojna !! Będzie dobrze! A to zamierzasz sikac jeszcze jutro ? :p

reklama
Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze :biggrin2:
Nie. @dżoasia nie mials intralipidu. Ja mialam:)

No mam nadzieję! [emoji14] ja robiłam i 9dpt i bladziocha że masakra, powtórzyłam 10dpt przed beta i taka sama praktycznie [emoji14] poszłam na bete i 57 :) także głowa spokojna !! Będzie dobrze! A to zamierzasz sikac jeszcze jutro ? :p
Chyba tak. Sama nie wiem zreszta ;) postanawiam nie sikac, po czym sie budze w nocy do toalety to bez zastanowienia robie ;)

Chyba tak. Sama nie wiem zreszta ;) postanawiam nie sikac, po czym sie budze w nocy do toalety to bez zastanowienia robie ;)
Nie namawiam Cię do niczego jak masz mocnego nerwa to możesz ;) ja siknelam bo mąż mi piszczal nad uchem :p ale bez zaaaadnego przekonania po tym sikaczu z 8dpt.. :p jak dobrze pamiętam to miałaś dwa bąbelki podane ? Niech się trzymają mamuśki! ❤✊✊✊

reklama
Kochane gratuluje wszystkim ktorym w ciagu 2 dni mojej nieobecnosci bety pokazaly piekne wartosci i poszybowaly w gore. :)
Gratuluje pieknych widokow maluchow i pieknego odglosu pukajacego serduszka. ❤❤

Witam tez nowe kolezanki w naszym gronie ;)

Do góry