Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]Ja chyba jadę spóźnić troszkę krwi... [emoji14]
Chociaż strach przed kolejną porażka mnie paraliżuje...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
No 8dpt to wcześnie jak na sikacza, ale może rób tak jak pisałas - 2x dziennie któryś musi przeciez powiedziec prawde i pokazać 2 krechy, wszystkie by kłamały?Poszly.
Dzis 8dpt i biel. Takze rozpaczy jeszcze nie ma ale szkoda ze nic nie wyszlo.
gosia321
Ooo a kto wystawil ci recepte na atosiban? To jest mysl zawsze 500 zl zostaje w kieszeni. Uzgadnialas wczesniej w klinice czy podadza ci twoj lek czy poprostu przywiozlas swoj i poprosilas o podanie ?Ja przy transferze sama przywiozlam lek wykupiony w aptece . Straszne jest to ze licza sobie drugie 500 za podanie. Lek w aptece kosztuje w ziko 512 zl. W bialymstoku gdzie robilam dwa razy transfer wlew poza tym nie kosztowal ani grosza. Ja bym osobiscie odpuscila badanie a zdecydowala sie tylko na podanie leku. Zdzierstwo straszne.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
W sumie czemu nie tylko ze on drogo wychodzi bo ta włóczka nie jest tania a potrzeba na niego prawie dwa motki. Dzis wrzuce zdjecie drugiego jak skonczesliczny, a można takiego u Ciebie zmowic?
misis188
Ja tez myślałam ze mam zlej jakości komorki w dwoch klinikach bo zarodki przeważnie byly z bardzo duza fragmentacja C. W Gyncentrum przed punkcja bralam co prawda suplementy ferti formula ale nie wiem czy to az tak wplynelo na nie czy po prostu super labolatorium gdzie praktycznie mialam wszystkie zarodki A czyli z bardzo mała fragmentacja lub bez fragmentacjiU mnie tak było, niestety komórki są słabe. Przy drugim podejściu moje komórki były czymś aktywowane i zapłodniły się 3 z 6. Wszystkie miały dużą fragmentację. W 3 robie podali mi "najlepszy" i niestety nie udało się.
misis188
Mi bylo nie dobrze. U nas przed transferem daja dawkę ze strzykawki a potem tak 3-godziny schodzi lekJa miałam to badanie na kurczliwość, leży się jak przy zwyklym usg dopochwowym, tylko nieruchomo przez 6 min, w tym czasie rejestrowane są skurcze i ich częstotliwość. Norma to do 6 skurczy na 6 min.
A Atosiban podawany jest dozylnie przed samym zabiegiem przez około godz i po transferze jeszcze pół godz. Podobno niektóre dziewczyny miały nudności itp przy tym. Ja takich objawów nie miałam.
Powodzenia życzę
Haha na szczescie nie mam az tyle testowNo 8dpt to wcześnie jak na sikacza, ale może rób tak jak pisałas - 2x dziennie któryś musi przeciez powiedziec prawde i pokazać 2 krechy, wszystkie by kłamały?
Wiem wiem Kochana. Ale tak jak pisze. Nie zalamuje sie i czekam cierpliwie. Zrobilam dzis bo pomyslalam ze moze jakby jakos wczesniej wystartowaly z implantacja to by dzis cos wyszlo. Ale czekam spokojnieHm... chyba coś wczoraj pisałam o testach w 8dpt 3dniowych zarodków .... @Kurcia ....
I tak ładnie mi przytakiwalas
misis188
Kochana piękna beta ale juz nie rob i czekaj na usg. Juz powinno byc widac zarodek. Ja kochana tez plamilam do 8tc i wszystko jest ok tylko ja panikowalam i za kazdym razem.na izbe przyjęć jezdzilam. Jajniki cie moga bolec bo mnie ns poczatku tez bolały. Wazne zebys skurczy nie mialaDziewczyny gratuluje slinych bet -tym.co sie udało )) te ktore walcza jeszcze glowa do gory osobiscie znam przypadki ludzi ktorzy mieli po 12 transferow i sie udało to sa wytrwałe kobity
Moja beta 9dpt-14
11dpt-106
14dpt-406
15dpt-767
19dpt-2867
23dpt-8302
Beta -mysle ze rosnie dobrze - jak myslicie ?
Jedno mnie martwi czasem mam plamienia nawet roznowe boje sie pustego pecherzyka ;( pol dnia super sie czuje a wieczorem mam takie bole jakby jajniki -czasem slabo czasem naet mocne i wtedy jak sa mocne pojawia sie jasne rozowe plamienie nie dlugo chwile i pozniej przecgodzi nie wiem o czym moze to swiadczyc ;(
reklama
misis188
Ja bo mialam skierowanie na glukoze i myślałam ze to jest to badanie dzięki Bogu jeszcze jest to przede mna ale była jedna dziewczyna tak 5-6 miesiac na moje oko i tak ja naciagalo..wspolczulam jejNo mam nadzieję, że nie tak strasznie długo
Coś mi się pokićkało, bo myślałam, że też jakoś teraz robisz
To która ostatnio pytała o krzywą? Przyznać się
Podziel się: