reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anuska130 ty jeszcze się badasz ? Jak tam wizyta??
Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze :biggrin2:

reklama
Mój Bejbik to prawdopodobnie chłopiec :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Ma już 5,25cm :biggrin2: i z 11+2 wskoczył w 12tc :biggrin2:
Będzie energiczny bo wierzgał jak szalony :biggrin2:
No i dziś usłyszeliśmy jak bije mu serduszko ❤ :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Normalnie aż się poryczałam :-D
Zobacz załącznik 840223
Dziewczyny walczcie bo warto :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Supeer :):):) dzieki temu ze wstawiacie zdjecia swoich pociech to az chce sie walczyc :biggrin2:

Ja po wizycie, trochę to inaczej będzie wyglądało niż się spodziewałam. Otóż mam jakiś pęcherzyk, który może przeszkadzać, dostałam więc antykoncepty, później estrofem i jedziemy z transferem ;) 30.03 następna wizyta i wyznaczenie terminu transferu. Nawet dobrze, trochę odpocznę i w spokoju usunę ten pieprzyk :-D
Ważne że jest plan... :biggrin2: wykorzystaj ten czas dla siebie w pełni :)

Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze :biggrin2:
@anuska130 tzn że te wyniki jednak nie były takie dobre jak myślałaś? A co Ci wyszło nie tak jak można wiedzieć? I na co te tabletki co masz brać mają podziałac?
Czyli podejście już coraz bliżej... :-) :-*

Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala ze @ nie chce przyjsc po poronieniu, beta zeszla w dol juz na poczatku stycznia, teraz jest polowa lutego i mam caly czas plamienia, tak jakby stara krew. W styczniu mialam tak przez prawje trzy tygodnie, potem cisza a teraz znow drugi tydzien! Juz sama nie wiem co z tym robic ...

A drugie pytanko czy pilyscie te ziola ojca sroki??? Maz jest w Polsce i wyslalam go do sklepu zielarskiego. Pomoglo to Wam??

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

nie, kochana ja tego nie stosowałam - intralipid brała m.in @misis188 i inne dziewczyny z GC a immunosupresje będzie miała @gosia321 :)

reklama
Do góry