Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomozeanuska130 ty jeszcze się badasz ? Jak tam wizyta??
reklama
Supeer dzieki temu ze wstawiacie zdjecia swoich pociech to az chce sie walczycMój Bejbik to prawdopodobnie chłopiec
Ma już 5,25cm i z 11+2 wskoczył w 12tc
Będzie energiczny bo wierzgał jak szalony
No i dziś usłyszeliśmy jak bije mu serduszko ❤
Normalnie aż się poryczałam
Zobacz załącznik 840223
Dziewczyny walczcie bo warto
Never give up
Fanka BB :)
Ważne że jest plan... wykorzystaj ten czas dla siebie w pełniJa po wizycie, trochę to inaczej będzie wyglądało niż się spodziewałam. Otóż mam jakiś pęcherzyk, który może przeszkadzać, dostałam więc antykoncepty, później estrofem i jedziemy z transferem 30.03 następna wizyta i wyznaczenie terminu transferu. Nawet dobrze, trochę odpocznę i w spokoju usunę ten pieprzyk
Never give up
@anuska130 tzn że te wyniki jednak nie były takie dobre jak myślałaś? A co Ci wyszło nie tak jak można wiedzieć? I na co te tabletki co masz brać mają podziałac?Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze
Czyli podejście już coraz bliżej... :-) :-*
JoannaRak
Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala ze @ nie chce przyjsc po poronieniu, beta zeszla w dol juz na poczatku stycznia, teraz jest polowa lutego i mam caly czas plamienia, tak jakby stara krew. W styczniu mialam tak przez prawje trzy tygodnie, potem cisza a teraz znow drugi tydzien! Juz sama nie wiem co z tym robic ...
A drugie pytanko czy pilyscie te ziola ojca sroki??? Maz jest w Polsce i wyslalam go do sklepu zielarskiego. Pomoglo to Wam??
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
A drugie pytanko czy pilyscie te ziola ojca sroki??? Maz jest w Polsce i wyslalam go do sklepu zielarskiego. Pomoglo to Wam??
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
dżoasia
nie, kochana ja tego nie stosowałam - intralipid brała m.in @misis188 i inne dziewczyny z GC a immunosupresje będzie miała @gosia321Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze
Never give up
Ja chyba jadę spóźnić troszkę krwi...Dziewczynki miłego dnia dzisiaj!
Przyznać się, która upuszcza krwi? Sikacze poszły w ruch?
Chociaż strach przed kolejną porażka mnie paraliżuje...
dżoasia
kochana, nie ominie cie to... który Ty masz dpt? Bo nie kojarzę czy pisałaś - nie chciałaś się na początku przyznać kiedy transfer
Ja chyba jadę spóźnić troszkę krwi...
Chociaż strach przed kolejną porażka mnie paraliżuje...
reklama
Poszly.Dziewczynki miłego dnia dzisiaj!
Przyznać się, która upuszcza krwi? Sikacze poszły w ruch?
Dzis 8dpt i biel. Takze rozpaczy jeszcze nie ma ale szkoda ze nic nie wyszlo.
Podziel się: