reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Haha na szczescie nie mam az tyle testow :)

Wiem wiem Kochana. Ale tak jak pisze. Nie zalamuje sie i czekam cierpliwie. Zrobilam dzis bo pomyslalam ze moze jakby jakos wczesniej wystartowaly z implantacja to by dzis cos wyszlo. Ale czekam spokojnie :)
No mam nadzieję! :p ja robiłam i 9dpt i bladziocha że masakra, powtórzyłam 10dpt przed beta i taka sama praktycznie :p poszłam na bete i 57 :) także głowa spokojna !! Będzie dobrze! A to zamierzasz sikac jeszcze jutro ? :p

reklama
Hej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze :biggrin2:
Nie. @dżoasia nie mials intralipidu. Ja mialam:)

No mam nadzieję! [emoji14] ja robiłam i 9dpt i bladziocha że masakra, powtórzyłam 10dpt przed beta i taka sama praktycznie [emoji14] poszłam na bete i 57 :) także głowa spokojna !! Będzie dobrze! A to zamierzasz sikac jeszcze jutro ? :p
Chyba tak. Sama nie wiem zreszta ;) postanawiam nie sikac, po czym sie budze w nocy do toalety to bez zastanowienia robie ;)

Chyba tak. Sama nie wiem zreszta ;) postanawiam nie sikac, po czym sie budze w nocy do toalety to bez zastanowienia robie ;)
Nie namawiam Cię do niczego jak masz mocnego nerwa to możesz ;) ja siknelam bo mąż mi piszczal nad uchem :p ale bez zaaaadnego przekonania po tym sikaczu z 8dpt.. :p jak dobrze pamiętam to miałaś dwa bąbelki podane ? Niech się trzymają mamuśki! ❤✊✊✊

reklama
Kochane gratuluje wszystkim ktorym w ciagu 2 dni mojej nieobecnosci bety pokazaly piekne wartosci i poszybowaly w gore. :)
Gratuluje pieknych widokow maluchow i pieknego odglosu pukajacego serduszka. ❤❤

Witam tez nowe kolezanki w naszym gronie ;)

Do góry