reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochane trzymam kciuki za wszystkie i za każdą z osobna ✊✊✊
Ja czekam teraz na@ I zaczynam się stymulować pod transfer ❤❤❤
Tym razem zabieram maluszka już na zawsze i mam nadzieję że on też będzie chciał z nami zostać
Kontynuując prywate to wczoraj dostałam pozwolenie na budowę wymarzOnego domku ;) tak ze będę od.raZu urządzać pokój dla dzidziusia
Udanych walentynek ❤❤

reklama
ja tlumacze, coraz bardziej to rozumie bo juz skonczyl 6 lat ale potem nadchodzi kryzys i ta sama bajka. Ale caly czas mu tlumacze ze walczymy, dlatego mama z tata musza chodzic czesto do lekarza itp. No mam nadzieje ze aie uda i koedys bede mogla mu przekazac ta radosna nowine!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziecko jest niecierpliwe i chyba nie pozostaje nic innego jak tłumaczyć i miec nadzieje, ze za chwile sytuacje sie zmieni. Jestescie silne i trzymam kciuki za szybkie powodzenie ✊

Najnowsze info z labolatorium ;)
Dojrzalych komorek bylo 12. 10 sie zaplodnilo 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy teraz niech sie pieknie dziela moje kochane malenstwa :*
Nasienie emka po preparatyce mialo 3 % ruchu 1% ruch b i 2 % ruch c
Boze daj nam z nich piekne rozowe pupy :*

Kochane. Nie wytrztymałam i zadzwoniłam do embiologa z samego rana. Moja jedyna zapłodniona w poniedziałek komórka dzisiaj jest komórką najwyższej klasy. A jednak jutro transfer !!! Wiem że szanse sa małe ale dostałam dzisiaj choć trochę nadziei.
U mnie zaplodnily się tylko dwie I te dwie zostały że mną [emoji813]️[emoji813]️ Trzymam kciuki!

Mam do was jeszcze jedno pytanie biore prolutex raz dziennie zastzryki w brzuch i są starsznie bolestne tzn nie sam zastrzyk ale po brzuch jest strasznie bolesny przy dotyku ruchu itp. Wcześniejsze zastrzyki były ok. To norma ?
gooossia17 super wynik kciuki są

Najnowsze info z labolatorium ;)
Dojrzalych komorek bylo 12. 10 sie zaplodnilo 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy teraz niech sie pieknie dziela moje kochane malenstwa :*
Nasienie emka po preparatyce mialo 3 % ruchu 1% ruch b i 2 % ruch c
Boze daj nam z nich piekne rozowe pupy :*
Trzymam mocno kciukasy!!! Razem z Zosia ;)

reklama
Do góry