reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane trzymam kciuki za wszystkie i za każdą z osobna ✊✊✊
Ja czekam teraz na@ I zaczynam się stymulować pod transfer ❤❤❤
Tym razem zabieram maluszka już na zawsze i mam nadzieję że on też będzie chciał z nami zostać
Kontynuując prywate to wczoraj dostałam pozwolenie na budowę wymarzOnego domku ;) tak ze będę od.raZu urządzać pokój dla dzidziusia
Udanych walentynek ❤❤

reklama
ja tlumacze, coraz bardziej to rozumie bo juz skonczyl 6 lat ale potem nadchodzi kryzys i ta sama bajka. Ale caly czas mu tlumacze ze walczymy, dlatego mama z tata musza chodzic czesto do lekarza itp. No mam nadzieje ze aie uda i koedys bede mogla mu przekazac ta radosna nowine!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziecko jest niecierpliwe i chyba nie pozostaje nic innego jak tłumaczyć i miec nadzieje, ze za chwile sytuacje sie zmieni. Jestescie silne i trzymam kciuki za szybkie powodzenie ✊

Najnowsze info z labolatorium ;)
Dojrzalych komorek bylo 12. 10 sie zaplodnilo 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy teraz niech sie pieknie dziela moje kochane malenstwa :*
Nasienie emka po preparatyce mialo 3 % ruchu 1% ruch b i 2 % ruch c
Boze daj nam z nich piekne rozowe pupy :*

Kochane. Nie wytrztymałam i zadzwoniłam do embiologa z samego rana. Moja jedyna zapłodniona w poniedziałek komórka dzisiaj jest komórką najwyższej klasy. A jednak jutro transfer !!! Wiem że szanse sa małe ale dostałam dzisiaj choć trochę nadziei.
U mnie zaplodnily się tylko dwie I te dwie zostały że mną [emoji813]️[emoji813]️ Trzymam kciuki!

Mam do was jeszcze jedno pytanie biore prolutex raz dziennie zastzryki w brzuch i są starsznie bolestne tzn nie sam zastrzyk ale po brzuch jest strasznie bolesny przy dotyku ruchu itp. Wcześniejsze zastrzyki były ok. To norma ?
gooossia17 super wynik kciuki są

Najnowsze info z labolatorium ;)
Dojrzalych komorek bylo 12. 10 sie zaplodnilo 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy teraz niech sie pieknie dziela moje kochane malenstwa :*
Nasienie emka po preparatyce mialo 3 % ruchu 1% ruch b i 2 % ruch c
Boze daj nam z nich piekne rozowe pupy :*
Trzymam mocno kciukasy!!! Razem z Zosia ;)

reklama
Do góry