reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam do was jeszcze jedno pytanie biore prolutex raz dziennie zastzryki w brzuch i są starsznie bolestne tzn nie sam zastrzyk ale po brzuch jest strasznie bolesny przy dotyku ruchu itp. Wcześniejsze zastrzyki były ok. To norma ?
gooossia17 super wynik kciuki są
Tak. Ja tez biore i czasem nawet dosc spory slad zostaje. I fakt boli mnie przez caly dzien. Ja biore rano wiec pof wieczor sie uspokaja. Zawsze kuje raz jedna raz druga strone brzucha tak aby sie "zagoiło"

Dziewczyny moje wyniki prosze napiszcie o o tym myslicie czy dobry progesteron i czy beta nie za szybko rosnie. Fakt jak mialam plamienie 7dpt to sie przestraszylam i wzirlam wiecej luteiny i dupka przez 3 dni. A wiec wyniki 9dpt beta 14 , 12 dpt 106 14 dpt 412. Czy nie za szybko idzie ? A progesteron 43,2 - z gory dzieki

Kochane trzymam kciuki za wszystkie i za każdą z osobna ✊✊✊
Ja czekam teraz na@ I zaczynam się stymulować pod transfer ❤❤❤
Tym razem zabieram maluszka już na zawsze i mam nadzieję że on też będzie chciał z nami zostać
Kontynuując prywate to wczoraj dostałam pozwolenie na budowę wymarzOnego domku ;) tak ze będę od.raZu urządzać pokój dla dzidziusia
Udanych walentynek ❤❤

Gratuluję pozwolenia, no to teraz będziesz miała co robić :) No i oczywiście trzymam kciuki za urządzanie pokoiku ✊️U mnie póki co dwa puste czekają...

Dziewczyny moje wyniki prosze napiszcie o o tym myslicie czy dobry progesteron i czy beta nie za szybko rosnie. Fakt jak mialam plamienie 7dpt to sie przestraszylam i wzirlam wiecej luteiny i dupka przez 3 dni. A wiec wyniki 9dpt beta 14 , 12 dpt 106 14 dpt 412. Czy nie za szybko idzie ? A progesteron 43,2 - z gory dzieki

Piękne wyniki, tylko się cieszyć :). Beta na początku zazwyczaj rośnie jak szalona, po pewnym czasie zwalnia ale na początku mogą być takie wzrosty (wiele z nas tu tak miało).

Gosiu a jak Ty się czujesz dzisiaj?
Ja to jakoś kiepsko głównie chodzi o siku i wzdety bolący brzuch,ale w zaleceniach było że mogę nospę więc już ją pożarłam
Dzis juz lepiej choc momentami brzuch mi puchnie. Najgorzej ze trzyma mnie kaszel i jak juz bol przechodzi to znowu po kaszlu wraca :(

Oo to mi pieknie rośnie !!!czyki już można gratulować:)

reklama
Do góry