reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie to, spodnie tylko z lycra kupuje :D
a najgorzej z bluzkami/koszulami...
no to smacznego winka, ja też chlipię za Twoje endo, kochana teraz już nie ma taryfy ulgowej, za 3-4 tygodnie czekam na pozytywną betkę u Ciebie i bez żadnych wykrętów proszę :)
;) zobaczymy co Pasnik jutro powie jak zadzwoni bo jesli sie nie ugnie i bede musiala brac leki immunosupresyjne a nie tylko steryd to moj transfer przesunie sie w czasie. Ale na wszelki wielki niech endo rosnie ;)
A z bluzkami tez jest dupa szczegolnie z koszulami ze nie wspomne o kurtkach ze trzeba rozmiar wieksza wziasc zeby cyce schowac :D
U mnie nawet te z lycra wisza na bezdupiu :)

reklama
Kochana te wszystkie badania robiłaś przed pierwszą procedura i wszystkie miałam dobre ;) robiłam wszystkie prywatnie wizyta juz blisko bo juz 7 nie moge sie doczekać
tak ale one sa wazne pol roku ja tez je robilam 3 lata temu i tez musialm powtorzyc jedynie cytologie masz wazna 3 lata

Ja nie wierzę że faktycznie dojdzie w Polsce do takich extremow jak zakaz ratowania kobiety przy pozamacicznej. Myślę że tym ... (cenzura) z rządu tez do takich sytuacji nie śpieszno poza marginesem extremistow. Oni krzyczą co muszą krzyczeć żeby utrzymać poparcie KK szczególnie frakcji z Torunia ale pasuje im pat. No i zawsze działa odgrzanie kotletu aborcji i in vitro jak się chce odwrócić uwagę od innych spraw...
Ale oni w większości w to sami nie wierzą. Kogoś z rodziny mojej klientki pracuje w jednej z większych klinik w Polsce i bez nazwisk słyszałam ale tyle osób z PISu jest ich pacjentami... Polityczki albo żony/córki polityków. Tych samych co publicznie in vitro linczują.
KONICZYNKA szanuję Twoje zdanie ale..Nie byłabym taka optymistyczna...Dzieje się bardzo dużo złego i nie reagujemy,bo na chwilę obecną Nas to nie dotyczy...choć ja już to odczulam- bo za rządów poprzednich nie musiałabym tak bardzo martwić się czy moja walka nie skończy się z takiego powodu jak BRAK kaaasy.
Poza tym polecam poczytać" Opowieść Podrecznej"-niby utopia...ale...

Na hiper polecam picie wody... ja dzis po obiedzie skusilam sie of kors na test... jutro mija 2 tygodnie od punkcji i 8 dni od podania blasty.

Załączniki

• BF250029-631C-4F2E-AD7A-4A33E2FDD3B0.jpeg
    BF250029-631C-4F2E-AD7A-4A33E2FDD3B0.jpeg
    856,1 KB · Wyświetleń: 158
  • BD1407DB-3961-4176-B226-A0B67108A59F.jpeg
    BD1407DB-3961-4176-B226-A0B67108A59F.jpeg
    856,1 KB · Wyświetleń: 148
tak ale one sa wazne pol roku ja tez je robilam 3 lata temu i tez musialm powtorzyc jedynie cytologie masz wazna 3 lata
No to teoretycznie skończyły mi sie z miesiąc temu albo i z 2 więc nie wiem czy da na nowe ide 7 do niego i zobaczymy czy da na badania dam ci znac w środę; )

Podchodząc do stymulacji ważyłam 63 kg a teraz 69. Te 6 kg wpadło w ciągu 2 tygodni stymulacji i już nie chce sobie pójść. Coś strasznego. :(
Oj jak ja bym chciała ważyć mniej niż 70:( najgorsze jest to ze ja nie mam sadła które się trzęsie tylko taka zbita jestem i nie mogę tego zgubić

reklama
Do góry