reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny - głowy do góry - ja po zeszłorocznej stymulacji z 80 kg przytyłam aż 17 kg.
Coś okropnego. Zrzuciłam 5 a reszta ani drgneła.
Do dziś nie mogę zrzucić - na tą chwilę mam 92 kg, no i jutro zaczynam 11 tydz ciąży, aż sie boje że przekroczę tą okropną setkę :(:(:(
Pocieszające jest to że jakoś przez to przejdę - czego się nie robi dla takiej „fasolki” która doda mi tych kilogramów do tej „cudownej setki” ;)
Będziesz w nocy wstawać tp raz dwa trzy schudniesz...a my nie ciężarne będziemy miały większy problem aby zgubić pozostałości :( a Tobie teraz wszystko pasuje, nawet dodatkowe kg.

Ja jestem wg dietetyka tzw skinny fat. Czyli chude a tłuste... niewiele miesni. Wiec po hormonach jestem juz chyba potrojne "fat" skoro z 6kg wskoczylo ot tak...
Leniwa jestem i nie lubie sportu wiec nic dziwnego.

@marg88 @Kurcia jak ja bym ważyła tyle co wy to bym była laska!
Fakt, jak w liceum ważyłam 62 to się czułam jak grubaska (nie wiem, co mi qrw... nie pasowało we mnie wtedy) a teraz zmiana cyfry na 8 z przodu... A na wakacjach miałam 76 i czułam się jak laska :p Tylko to mnie ratuje, że jestem dość "ubita", sałdo jest ale celulitu nie mam przynajmniej ;)
Wiesz wszystko zależy od wzrostu ja mam 164 i powyżej 70 też to fajnie nie wygląda. Ale mam nadzieję ze z czasem zacznie spadać...abym mogla przy ewentualnej stymulacji przytyć i w drzwi się mieścić:D

reklama
Wiesz wszystko zależy od wzrostu ja mam 164 i powyżej 70 też to fajnie nie wygląda. Ale mam nadzieję ze z czasem zacznie spadać...abym mogla przy ewentualnej stymulacji przytyć i w drzwi się mieścić:D
Ja mam 174 wiec niby waga 63 jest ok. Byloby tak gdyby to byly 63kg jedrnych miesni a nie 63kg nog jak patyki i opony na brzuchu.

Do góry