reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie to, spodnie tylko z lycra kupuje :D
a najgorzej z bluzkami/koszulami...
no to smacznego winka, ja też chlipię za Twoje endo, kochana teraz już nie ma taryfy ulgowej, za 3-4 tygodnie czekam na pozytywną betkę u Ciebie i bez żadnych wykrętów proszę :)
;) zobaczymy co Pasnik jutro powie jak zadzwoni bo jesli sie nie ugnie i bede musiala brac leki immunosupresyjne a nie tylko steryd to moj transfer przesunie sie w czasie. Ale na wszelki wielki niech endo rosnie ;)
A z bluzkami tez jest dupa szczegolnie z koszulami ze nie wspomne o kurtkach ze trzeba rozmiar wieksza wziasc zeby cyce schowac :D
U mnie nawet te z lycra wisza na bezdupiu :)

reklama
Kochana te wszystkie badania robiłaś przed pierwszą procedura i wszystkie miałam dobre ;) robiłam wszystkie prywatnie wizyta juz blisko bo juz 7 nie moge sie doczekać
tak ale one sa wazne pol roku ja tez je robilam 3 lata temu i tez musialm powtorzyc jedynie cytologie masz wazna 3 lata

Ja nie wierzę że faktycznie dojdzie w Polsce do takich extremow jak zakaz ratowania kobiety przy pozamacicznej. Myślę że tym ... (cenzura) z rządu tez do takich sytuacji nie śpieszno poza marginesem extremistow. Oni krzyczą co muszą krzyczeć żeby utrzymać poparcie KK szczególnie frakcji z Torunia ale pasuje im pat. No i zawsze działa odgrzanie kotletu aborcji i in vitro jak się chce odwrócić uwagę od innych spraw...
Ale oni w większości w to sami nie wierzą. Kogoś z rodziny mojej klientki pracuje w jednej z większych klinik w Polsce i bez nazwisk słyszałam ale tyle osób z PISu jest ich pacjentami... Polityczki albo żony/córki polityków. Tych samych co publicznie in vitro linczują.
KONICZYNKA szanuję Twoje zdanie ale..Nie byłabym taka optymistyczna...Dzieje się bardzo dużo złego i nie reagujemy,bo na chwilę obecną Nas to nie dotyczy...choć ja już to odczulam- bo za rządów poprzednich nie musiałabym tak bardzo martwić się czy moja walka nie skończy się z takiego powodu jak BRAK kaaasy.
Poza tym polecam poczytać" Opowieść Podrecznej"-niby utopia...ale...

Na hiper polecam picie wody... ja dzis po obiedzie skusilam sie of kors na test... jutro mija 2 tygodnie od punkcji i 8 dni od podania blasty.

Załączniki

• BF250029-631C-4F2E-AD7A-4A33E2FDD3B0.jpeg
    BF250029-631C-4F2E-AD7A-4A33E2FDD3B0.jpeg
    856,1 KB · Wyświetleń: 154
  • BD1407DB-3961-4176-B226-A0B67108A59F.jpeg
    BD1407DB-3961-4176-B226-A0B67108A59F.jpeg
    856,1 KB · Wyświetleń: 144
tak ale one sa wazne pol roku ja tez je robilam 3 lata temu i tez musialm powtorzyc jedynie cytologie masz wazna 3 lata
No to teoretycznie skończyły mi sie z miesiąc temu albo i z 2 więc nie wiem czy da na nowe ide 7 do niego i zobaczymy czy da na badania dam ci znac w środę; )

Podchodząc do stymulacji ważyłam 63 kg a teraz 69. Te 6 kg wpadło w ciągu 2 tygodni stymulacji i już nie chce sobie pójść. Coś strasznego. :(
Oj jak ja bym chciała ważyć mniej niż 70:( najgorsze jest to ze ja nie mam sadła które się trzęsie tylko taka zbita jestem i nie mogę tego zgubić

reklama
Do góry