reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z tym dyłkiem to mi się nawet ostatnio kochać nie chce...aj dziewczyny jakaś wkur...dzisiaj jestem :(
Ej Kochana;)
Nie bądź WKUR...
Ciężkie to wiem...I ciąża siostry ..I te uwagi...I nadprogramowe kilogramy...
(Też mam mega duuuzo).
Pamiętaj,że jesteś cudownym,wyjątkowym,jedynym w swoim rodzaju człowiekiem.
BUZIAKI:D

reklama
No cuda cudami ale jak na mnie patrzą ludzie w koło-matka bliźniąt a rozdeta ze hoho. Pierwsze 2 miesiące po porodzie żyłam nadzieją ze zgubie ten balast a tu dupa. Pół biedy z tym jak wyglądam ale od tych kg to mój kręgosłup dostaje nieźle po tyłku i boli jak diabli [emoji21]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Kręgosłup boli też od noszenia malenstw i po ciąży. Napewno masz mało cZasu na odpoczynek a plecy najbardziej to odczuwają .

Powiedzcie mi czy to normalne że bolą mnie plecy. Od momentu usuwania polipa czyli od czwartku bolą mnie plecy. Jeszcze kręci mi się w głowie co jakiś czas. Moze to że w ciągu 3 tyg miałam dwie narkozy. Nie wiem...

reklama
Do góry