reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hehe to ja teraz tak mam przy zastdzykach jakos szybko sie rozkrecilo pol dnia przeplakalam z bylepowodu a pol dnia sie smialam. Masakra moj emek juz ma dosc ;)
ehh... to ja przy stymulacji latałam szczęśliwa jak skowronek na wiosnę :p no i waga poleciała kilka kg w dół:oo: mogłabym się stymulować co miesiąc jakby to nie było takie szkodliwe!

reklama
Ja wazylam 66 a teraz 72 :( a w grudniu było 74ale już więcej nic w dół nie chce spaść.zawsze miałam problemy z tyciem a teraz to mnie rozwaliło totalnie
Ja przed stymulacjami wazylam 67 a po 3 stymulacjach 72 i tak spada do 70 69 i dalej nic nie idzie. Ciekawe ile teraz bedzie do przodu ;)
Hehe i nie mow ze z tylkiem jest gorzej bo z plaskodupiem wstecznym i bebzunem z przodu plus big cyc tez nie jest rewelacyjnie.

ehh... to ja przy stymulacji latałam szczęśliwa jak skowronek na wiosnę :p no i waga poleciała kilka kg w dół:oo: mogłabym się stymulować co miesiąc jakby to nie było takie szkodliwe!
Przy pierwszej stymulacji tez bylo calkiem niezle z humorem i 8kg spadlo w 1.5 miesiaca hehe juz sie podejrzewalam o jakas chorobe normalnie ;)

Dziewczyny - głowy do góry - ja po zeszłorocznej stymulacji z 80 kg przytyłam aż 17 kg.
Coś okropnego. Zrzuciłam 5 a reszta ani drgneła.
Do dziś nie mogę zrzucić - na tą chwilę mam 92 kg, no i jutro zaczynam 11 tydz ciąży, aż sie boje że przekroczę tą okropną setkę :(:(:(
Pocieszające jest to że jakoś przez to przejdę - czego się nie robi dla takiej „fasolki” która doda mi tych kilogramów do tej „cudownej setki” ;)

Dziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?
Kochana przede wszystkim dużo wody i dieta lekko strawna. U mnie trwało tylko jakieś 4 dni ale ja miałam bardzo delikatną hiperke.

Ja przed stymulacjami wazylam 67 a po 3 stymulacjach 72 i tak spada do 70 69 i dalej nic nie idzie. Ciekawe ile teraz bedzie do przodu ;)
Hehe i nie mow ze z tylkiem jest gorzej bo z plaskodupiem wstecznym i bebzunem z przodu plus big cyc tez nie jest rewelacyjnie.
kutwa to bezdupie i dużocyckowie oraz wielkobrzusze to też moja zmora

reklama
Witam w klubie tez ci wszystkie spodnie wisza :) kuzwa i zadko kiedy wogole mozna znalesc spodnie na to bezdupie bo jak sa na bezdupie to w pasie nie wejda :D
Nie moze sie nam bebzun kuzwa w tylek przelac ;)
Dokładnie to, spodnie tylko z lycra kupuje :D
a najgorzej z bluzkami/koszulami...
no to smacznego winka, ja też chlipię za Twoje endo, kochana teraz już nie ma taryfy ulgowej, za 3-4 tygodnie czekam na pozytywną betkę u Ciebie i bez żadnych wykrętów proszę :)

Do góry