reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hehe to ja teraz tak mam przy zastdzykach jakos szybko sie rozkrecilo pol dnia przeplakalam z bylepowodu a pol dnia sie smialam. Masakra moj emek juz ma dosc ;)
ehh... to ja przy stymulacji latałam szczęśliwa jak skowronek na wiosnę :p no i waga poleciała kilka kg w dół:oo: mogłabym się stymulować co miesiąc jakby to nie było takie szkodliwe!

reklama
Ja wazylam 66 a teraz 72 :( a w grudniu było 74ale już więcej nic w dół nie chce spaść.zawsze miałam problemy z tyciem a teraz to mnie rozwaliło totalnie
Ja przed stymulacjami wazylam 67 a po 3 stymulacjach 72 i tak spada do 70 69 i dalej nic nie idzie. Ciekawe ile teraz bedzie do przodu ;)
Hehe i nie mow ze z tylkiem jest gorzej bo z plaskodupiem wstecznym i bebzunem z przodu plus big cyc tez nie jest rewelacyjnie.

ehh... to ja przy stymulacji latałam szczęśliwa jak skowronek na wiosnę :p no i waga poleciała kilka kg w dół:oo: mogłabym się stymulować co miesiąc jakby to nie było takie szkodliwe!
Przy pierwszej stymulacji tez bylo calkiem niezle z humorem i 8kg spadlo w 1.5 miesiaca hehe juz sie podejrzewalam o jakas chorobe normalnie ;)

Dziewczyny - głowy do góry - ja po zeszłorocznej stymulacji z 80 kg przytyłam aż 17 kg.
Coś okropnego. Zrzuciłam 5 a reszta ani drgneła.
Do dziś nie mogę zrzucić - na tą chwilę mam 92 kg, no i jutro zaczynam 11 tydz ciąży, aż sie boje że przekroczę tą okropną setkę :(:(:(
Pocieszające jest to że jakoś przez to przejdę - czego się nie robi dla takiej „fasolki” która doda mi tych kilogramów do tej „cudownej setki” ;)

Dziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?
Kochana przede wszystkim dużo wody i dieta lekko strawna. U mnie trwało tylko jakieś 4 dni ale ja miałam bardzo delikatną hiperke.

Ja przed stymulacjami wazylam 67 a po 3 stymulacjach 72 i tak spada do 70 69 i dalej nic nie idzie. Ciekawe ile teraz bedzie do przodu ;)
Hehe i nie mow ze z tylkiem jest gorzej bo z plaskodupiem wstecznym i bebzunem z przodu plus big cyc tez nie jest rewelacyjnie.
kutwa to bezdupie i dużocyckowie oraz wielkobrzusze to też moja zmora

reklama
Witam w klubie tez ci wszystkie spodnie wisza :) kuzwa i zadko kiedy wogole mozna znalesc spodnie na to bezdupie bo jak sa na bezdupie to w pasie nie wejda :D
Nie moze sie nam bebzun kuzwa w tylek przelac ;)
Dokładnie to, spodnie tylko z lycra kupuje :D
a najgorzej z bluzkami/koszulami...
no to smacznego winka, ja też chlipię za Twoje endo, kochana teraz już nie ma taryfy ulgowej, za 3-4 tygodnie czekam na pozytywną betkę u Ciebie i bez żadnych wykrętów proszę :)

Do góry