reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam do Was pytanie :) i bardzo Was proszę o radę :)

Co raz bliżej jesteśmy decyzji o przystąpieniu do ivf. I teraz nasuwa się pytanie która Klinikę wybrać i jakiego lekarza? Moja endokrynolog stwierdziła ze nie jestem łatwym przypadkiem, bo mam hashimoto i niedoczynność tarczycy. I powinnam rozważyć Bociana w Białymstoku lub któraś z Warszawskich Klinik. Na początku byłam nastawiona na Bociana, ale im bliżej tej decyzji to rozważam jednak Warszawę ze względu na odległość.
do Białegostoku mamy ok 370km :(

Czy myślicie ze faktycznie nie jestem takim łatwym przypadkiem ?

U mnie problem to jajniki z obrazem jak w pco i bardzo rzadkie owulacje, podwyższona prolaktyna. Jestem 1 cykl po laparoskopii i kauteryzacji jajnikow oraz biore Bromergon. Byłam przez ostatni rok stymulowana clo, Fostimonem i efektów w postaci ciazy brak. Po laparoskopii wiem ze mam maleńkie ognisko endometriozy w okolicach pęcherza i ze względu na umieszczenie nie zostało to usunięte. Od ponad roku tsh w okolicach 1.

Będę wdzięczna Wam za odpowiedz ;)

Dodam, ze u męża wszystko ok :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja polecam Gameta Łódź (super albo, świetne podejście do pacjenta, dobrzy lekarze i cały czas jeden lekarz, nie ma ze ktoś inny robi symulacje, ktoś inny transfer a jeszcze trzecia osoba punkcie - jest świetny kontakt smsowy i mailowy i nawet na prywatny telefon)
Wyniki Gamety też są świetne i nigdy nie czeka się na wizytę.
Powiedzenia.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Ci ze mój pierwszy @ po poronieniu czyli jakieś dwa tygodnie temu był okropny...lało się ze mnie :( i ból okropny , chwilami piekący w środku ale cóż trzeba to jakoś przeżyć było... brałam nospe i pyralgine bo tylko to mi pomagało a przynajmniej trochę mniej bolało.

widzisz a ja mialam tylko brazowe plamienia ktore trwaly ponad tydzien. Poszlam do lekarza sprawdzic ale nic na usg nie wyszlo, to podobny poerwszy cykl po poronieniu, chce zrobic NK ale teraz nie wiem kiedy a wiec czekam jeszcze na kolejny cykl aby skonczyc diagnostyke.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie powiem Ci że na pewno- ale ja przy pierwszej procedurze go brałam i się udało. Potem starałam się o rodzeństwo i przy dwóch transferach go nie brałam i 2 ciąże biochemiczne. Przy ostatniej procedurze brałam i się udało. Nie mam pewności że przez ten suplement się udało ale na pewno nie zaszkodził ;)
A jak długo gonbrakas pred pierwsza próba?

Nie powiem Ci że na pewno- ale ja przy pierwszej procedurze go brałam i się udało. Potem starałam się o rodzeństwo i przy dwóch transferach go nie brałam i 2 ciąże biochemiczne. Przy ostatniej procedurze brałam i się udało. Nie mam pewności że przez ten suplement się udało ale na pewno nie zaszkodził ;)
Możesz mi wysłać dokładna nazwę ewentualnie cyknie fotke jeśli to nie problem!?

Ja polecam Gameta Łódź (super albo, świetne podejście do pacjenta, dobrzy lekarze i cały czas jeden lekarz, nie ma ze ktoś inny robi symulacje, ktoś inny transfer a jeszcze trzecia osoba punkcie - jest świetny kontakt smsowy i mailowy i nawet na prywatny telefon)
Powiedzenia.

Gameta otwiera lada chwila oddział w Warszawie (są informacje w internecie). Więc jak któraś z dziewczyn ma bliżej do Warszawy to może warto to przemyśleć :)

Powiedzenia.

Również polecam Gemete Łódź!

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry