reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc Dziewczyny.
Proszę Was o pomoc - mam zlecone badania na środową wizytę - i mam badanie
„miana anty-Rh”
U mnie w labo kompletnie nie wiedzą co to za badanie - ja tym bardziej jestem „ziolona” w tych sprawach.
Może pomożecie??
@dżoasia?

reklama
Czesc Dziewczyny.
„miana anty-Rh”
U mnie w labo kompletnie nie wiedzą co to za badanie - ja tym bardziej jestem „ziolona” w tych sprawach.
Może pomożecie??
@dżoasia?
Chodzi tutaj o konflikt serologiczny. Są to przeciwciała RH.

@Kurcia ja miałam ten sam problem i zapytałam lekarza, który powiedział mi, ze jeżeli @ przyjdzie do południa to jest pierwszy dzień cyklu, jeżeli przyjdzie po godzinie 12 to już liczymy od dnia następnego 1 dc. ;)

Czesc Dziewczyny.
„miana anty-Rh”
Może pomożecie??
@dżoasia?
Wydaje mi sie ze chodzi o badanie rh w grupie krwi. Masz to zrobic sama czy z emkiem?

Kochane mam problem od 4 dni borykam się z zatokami i ogólnym przeziębieniem ale zastanawia mnie jedno rzeczy otoz 30.01 miałam usg byłam po owu u mnie występuje 19 dc ale z M przytualalismy się dość intensywnie do dnia owu mam tydzień do miesiączki ale podbrzusze pobolewa mnie i piecze jak po transferze kilka dni plus piersi mm mega duże i troszkę bolą mnie ja wtedy po transferze ale teraz jest delikatniejszy bol piersi niż wtedy zastanawiam się czy mogłam zaciazyc przy 3% plemników o prawidłowej budowie u M
3% a przy jakiej liczbie całkowitej plemników? Mój mąż ma 1% plemników o prawidłowej budowie z tym, ze ma ich bardzo dużo. Lekarz mówił, ze to nie jest takim problemem jak moje Amh niskie. Nawet przy wypisie miałam napisane, ze niepłodność idiopatyczna ze wskazaniem! Na czynnik żeński, niska rezerwa jajnikowa.
Wiec wszystko jest możliwe! ;)

3% a przy jakiej liczbie całkowitej plemników? Mój mąż ma 1% plemników o prawidłowej budowie z tym, ze ma ich bardzo dużo. Lekarz mówił, ze to nie jest takim problemem jak moje Amh niskie. Nawet przy wypisie miałam napisane, ze niepłodność idiopatyczna ze wskazaniem! Na czynnik żeński, niska rezerwa jajnikowa.
Wiec wszystko jest możliwe! ;)
U mnie amh 5 ;)

reklama
Do góry