encka86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi tutaj o konflikt serologiczny. Są to przeciwciała RH.Czesc Dziewczyny.
Proszę Was o pomoc - mam zlecone badania na środową wizytę - i mam badanie
„miana anty-Rh”
U mnie w labo kompletnie nie wiedzą co to za badanie - ja tym bardziej jestem „ziolona” w tych sprawach.
Może pomożecie??
@dżoasia?
Ja tez!Również polecam Gemete Łódź!
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję bardzoChodzi tutaj o konflikt serologiczny. Są to przeciwciała RH.
Wydaje mi sie ze chodzi o badanie rh w grupie krwi. Masz to zrobic sama czy z emkiem?Czesc Dziewczyny.
Proszę Was o pomoc - mam zlecone badania na środową wizytę - i mam badanie
„miana anty-Rh”
U mnie w labo kompletnie nie wiedzą co to za badanie - ja tym bardziej jestem „ziolona” w tych sprawach.
Może pomożecie??
@dżoasia?
a wiadomo kiedy? Na necie poki co pisze ze wkrotce!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3% a przy jakiej liczbie całkowitej plemników? Mój mąż ma 1% plemników o prawidłowej budowie z tym, ze ma ich bardzo dużo. Lekarz mówił, ze to nie jest takim problemem jak moje Amh niskie. Nawet przy wypisie miałam napisane, ze niepłodność idiopatyczna ze wskazaniem! Na czynnik żeński, niska rezerwa jajnikowa.Kochane mam problem od 4 dni borykam się z zatokami i ogólnym przeziębieniem ale zastanawia mnie jedno rzeczy otoz 30.01 miałam usg byłam po owu u mnie występuje 19 dc ale z M przytualalismy się dość intensywnie do dnia owu mam tydzień do miesiączki ale podbrzusze pobolewa mnie i piecze jak po transferze kilka dni plus piersi mm mega duże i troszkę bolą mnie ja wtedy po transferze ale teraz jest delikatniejszy bol piersi niż wtedy zastanawiam się czy mogłam zaciazyc przy 3% plemników o prawidłowej budowie u M
U mnie amh 53% a przy jakiej liczbie całkowitej plemników? Mój mąż ma 1% plemników o prawidłowej budowie z tym, ze ma ich bardzo dużo. Lekarz mówił, ze to nie jest takim problemem jak moje Amh niskie. Nawet przy wypisie miałam napisane, ze niepłodność idiopatyczna ze wskazaniem! Na czynnik żeński, niska rezerwa jajnikowa.
Wiec wszystko jest możliwe!
SamaWydaje mi sie ze chodzi o badanie rh w grupie krwi. Masz to zrobic sama czy z emkiem?