Sol
Fanka BB :)
Ja polecam Gameta Łódź (super albo, świetne podejście do pacjenta, dobrzy lekarze i cały czas jeden lekarz, nie ma ze ktoś inny robi symulacje, ktoś inny transfer a jeszcze trzecia osoba punkcie - jest świetny kontakt smsowy i mailowy i nawet na prywatny telefon)Dziewczyny mam do Was pytaniei bardzo Was proszę o radę
![]()
Co raz bliżej jesteśmy decyzji o przystąpieniu do ivf. I teraz nasuwa się pytanie która Klinikę wybrać i jakiego lekarza? Moja endokrynolog stwierdziła ze nie jestem łatwym przypadkiem, bo mam hashimoto i niedoczynność tarczycy. I powinnam rozważyć Bociana w Białymstoku lub któraś z Warszawskich Klinik. Na początku byłam nastawiona na Bociana, ale im bliżej tej decyzji to rozważam jednak Warszawę ze względu na odległość.
do Białegostoku mamy ok 370km![]()
Czy myślicie ze faktycznie nie jestem takim łatwym przypadkiem ?
U mnie problem to jajniki z obrazem jak w pco i bardzo rzadkie owulacje, podwyższona prolaktyna. Jestem 1 cykl po laparoskopii i kauteryzacji jajnikow oraz biore Bromergon. Byłam przez ostatni rok stymulowana clo, Fostimonem i efektów w postaci ciazy brak. Po laparoskopii wiem ze mam maleńkie ognisko endometriozy w okolicach pęcherza i ze względu na umieszczenie nie zostało to usunięte. Od ponad roku tsh w okolicach 1.
Będę wdzięczna Wam za odpowiedz![]()
Dodam, ze u męża wszystko ok![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wyniki Gamety też są świetne i nigdy nie czeka się na wizytę.
Powiedzenia.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom