reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ta moja lekarka tak mnie zraziła...ze jak mijam ta klinikę to złe mi się patrzy :( tak to już jest jak człowiek się uprzedzi :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz, z tymi klinikami to jest tak, jak się komus uda to będzie chwalil a jak nie to nie, mnie tez po pierwszym transferze i w szpitalu i na wizytach odradzali ta kinike, jednak miałam tam jeszcze 4 zarodki, wiec postanowiłam im zaufac. u mnie zdiagnozowano PCO , u meza wszystko ok, wiec do tego mielismy jeszcze trochę szczęścia i się udało za drugim razem, zostałam tez w tej klinic ze względu na dojazdy, bo blisko.

Niestety do tego wszystko zmierza. I oprocz aborcji eugenicznych w przypadku plodow ze smiertelnymi wadami genetycznymi o te ciaze pozamaciczne wlasnie byl najwiekszy boj w czasie czarnych protestow..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
jak mogą zabronić usunąć ciaze pzamaciczna, jak przy takiej ciąży wiadomo ze zycie matki jest zagrozone a dziecko nie ma szans, przy stwierdzeniu ciąży pozamacicznej od razu kierują na zabieg, chyba ze sytuacja będzie wygladac jak u mnie ze nie mogli zlokaizowac pęcherzyka, wiec musieli czekac az beta hcg zacznie spadac i dopiero wtedy mogli podac mi lek lub zrobić zabieg. najgorzej jak usłyszy się cos, doda swoje i wychodzą niestworzone rzeczy

jak mogą zabronić usunąć ciaze pzamaciczna, jak przy takiej ciąży wiadomo ze zycie matki jest zagrozone a dziecko nie ma szans, przy stwierdzeniu ciąży pozamacicznej od razu kierują na zabieg, chyba ze sytuacja będzie wygladac jak u mnie ze nie mogli zlokaizowac pęcherzyka, wiec musieli czekac az beta hcg zacznie spadac i dopiero wtedy mogli podac mi lek lub zrobić zabieg. najgorzej jak usłyszy się cos, doda swoje i wychodzą niestworzone rzeczy
Ewelina dla mnie to tez jest niezrozumiale ale wlasnie do takich skutkow bedzie zmierzac polityka zaostrzenia przepisow [emoji20] wystarczy popatrzec na kraje w kt istnieje calkowity zakaz aborcji, gdzie kobiety po poronieniu sa skazywane na wiezienie (!) jako podejrzane o celowe zabicie dziecka i wlasnie lekarze maja zwiazane rece przy ciazach pozamacicznych i pomagac kobietom w takich ciazach nie moga. Ze wzgl na podejrzenie pomocy w dokonaniu aborcji, zagrozenie wiezienia [emoji20] na zdrowy rozsadek to sa absurdy, ale do takich absurdow dochodzi, gdy sie ustanawia absurdalne przepisy..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry