reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ta moja lekarka tak mnie zraziła...ze jak mijam ta klinikę to złe mi się patrzy :( tak to już jest jak człowiek się uprzedzi :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz, z tymi klinikami to jest tak, jak się komus uda to będzie chwalil a jak nie to nie, mnie tez po pierwszym transferze i w szpitalu i na wizytach odradzali ta kinike, jednak miałam tam jeszcze 4 zarodki, wiec postanowiłam im zaufac. u mnie zdiagnozowano PCO , u meza wszystko ok, wiec do tego mielismy jeszcze trochę szczęścia i się udało za drugim razem, zostałam tez w tej klinic ze względu na dojazdy, bo blisko.

Niestety do tego wszystko zmierza. I oprocz aborcji eugenicznych w przypadku plodow ze smiertelnymi wadami genetycznymi o te ciaze pozamaciczne wlasnie byl najwiekszy boj w czasie czarnych protestow..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
jak mogą zabronić usunąć ciaze pzamaciczna, jak przy takiej ciąży wiadomo ze zycie matki jest zagrozone a dziecko nie ma szans, przy stwierdzeniu ciąży pozamacicznej od razu kierują na zabieg, chyba ze sytuacja będzie wygladac jak u mnie ze nie mogli zlokaizowac pęcherzyka, wiec musieli czekac az beta hcg zacznie spadac i dopiero wtedy mogli podac mi lek lub zrobić zabieg. najgorzej jak usłyszy się cos, doda swoje i wychodzą niestworzone rzeczy

jak mogą zabronić usunąć ciaze pzamaciczna, jak przy takiej ciąży wiadomo ze zycie matki jest zagrozone a dziecko nie ma szans, przy stwierdzeniu ciąży pozamacicznej od razu kierują na zabieg, chyba ze sytuacja będzie wygladac jak u mnie ze nie mogli zlokaizowac pęcherzyka, wiec musieli czekac az beta hcg zacznie spadac i dopiero wtedy mogli podac mi lek lub zrobić zabieg. najgorzej jak usłyszy się cos, doda swoje i wychodzą niestworzone rzeczy
Ewelina dla mnie to tez jest niezrozumiale ale wlasnie do takich skutkow bedzie zmierzac polityka zaostrzenia przepisow [emoji20] wystarczy popatrzec na kraje w kt istnieje calkowity zakaz aborcji, gdzie kobiety po poronieniu sa skazywane na wiezienie (!) jako podejrzane o celowe zabicie dziecka i wlasnie lekarze maja zwiazane rece przy ciazach pozamacicznych i pomagac kobietom w takich ciazach nie moga. Ze wzgl na podejrzenie pomocy w dokonaniu aborcji, zagrozenie wiezienia [emoji20] na zdrowy rozsadek to sa absurdy, ale do takich absurdow dochodzi, gdy sie ustanawia absurdalne przepisy..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry