Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Klinika może i nie najgorsza bo w sumie stymulacja i labo ok, zarodki ładne, ale potem... polecam, ale omijać
W sumie cały czas dziwi mnie fakt, że w takim Krakowie niby dużym mieście, a nie ma nawet jednej sieciówki typu invicta albo invimed tylko jakieś takie "z du.py" kliniki, do których można uderzyć jak sie nie ma zbytnio problemów. No i fakt, że ja niby do szefa chodzę, a ten burak mi dzisiaj tłumaczył, że we wrześniu to leki kazali odstawić bo przecież nie było akcji serca... zabić to za mało, przecież na serduszko qrwa za wcześnie było, 2 dni wcześniej ledwo jeden pęcherzyk było widać, jakies takie z du.py argumenty z głowy wymyślał, byle kota do góry ogonem odwrócić. Mają szczęście, że nie mam siły psychicznej i ochoty się sądzić o cokolwiek bo byłoby nieciekawie... Szkoda słów. Bez komentarza... Biorę mrozaka i uciekam jak najdalej.
Kurcze Asia Twoje słowa potwierdzają tylko fatalne opinie o panu Mireczku... On jak dla mnie jest biznesmenem,a nie lekarzem.Robic-nie ważne jak,ważne żeby kasa na konto wpływała.
Sprobuj z ostatnim mrozaczkiem u kogoś innego.Jesli to nie kwestia genetyki u Was,to może właśnie zmiana lekarza pomoże.Moze inaczej(lepiej) Cie przygotuje do transferu.