Ja do tego biorę folik, jodid, encorton 1 rano i potem 0,5 koło południa, euthyrox 100 na zmianę z 112 oraz Parlodel 0,5 na noc.Hej, ja mam protokol dlugi. Dzis tez pierwsze zastrzyki zrobilam z gonalu i menopuru. Ale ja dostalam gonal 150 j [emoji4] Biore do tego tez gonapeptyl, encorton 75mg folik i pregnal evital [emoji5] kolejna wizyte mam 11 stycznia. A jakos nic kompletnie nie czuje ze biore jakiekolwiek leki. Punkcja okolo 15 [emoji5]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wydaje mi sie, ze ten gosciu tak palnal, zeby cos powiedziec. Przeciez on mnie w ogole nie zbadal, w zaden sposob to gadal tylko w teorii. Prywatnie znalazlam ale tylko opcje ze skanem. Zadzwonie tam w pn i zapytam o szczegoly. Kurcze zaraz bede miala wyrzuty, ze tak dlugo biore crinone :/
Hope kochana mam nadz ze przeszlo?? Co ty stresu sie najesz biedulko, teraz wyczytalam
Co za debil mowiacy o poronieniu brak slow , bardzo ci wspolczuje stresu sama to mialam po 29 tc
[emoji173]️[emoji8]
Powinni to "niezbyt madre" usunąć bo jest ostatnie i ja też jak czytam i przewijam post to nacisne przez przypadek i bardzo często mi się to zdarza także myślę, że @Gaska też przez przypadekHej-@Gaska co uważasz za niezbyt mądre?słuchanie dwóch wykwalifikowanych lekarzy,czy odstawienie leków?
Ja to już nawet jak komuś się nacisnie to nic nie mowie bo wiem jak mi się zdarza przez przypadek nacisnąć
adansonia
Fanka BB :)
Ja też mam problemy z kręgosłupem i nie wolno robić lasera po transferze ani prądówGOSIA powiedz jeszcze bo mam skierowanie na lasery I POLE magnetyczne..to drugie chciałam teraz odpuscic a lasery? Nie zaszkodza?Moze jeszcze w poniedzialek bym poszła przed transferem...
Oczekiwanie2017
Dziewczyny a ja siedzę i się martwię że mnie cycki nie bolą że może już powinny... chyba powinnam w poprzedniej ciąży dziennik prowadzić, przydałby mi się teraz....
Ja do tego 18tego i usg oszaleje
Mnie szczerze mówiąc piersi bolały tylko kilka dni (i to zazwyczaj po spaniu) i dalej cisza a z Malenstwem wszystko dobrze. Myślę więc ze nie jest to wyznacznik (przeczytałam chyba cały Internet w tej sprawie, żeby poznać doświadczenia dziewczyn
Mnie już mniej bolą od paru dni ale za to bolały dość długo no i nie można było się dotknąć to akurat niezbyt przyjemne było a teraz to tak w miarę ze jak chodzę to ich nie czuje całe szczęście ja to tylko bym chciała wymiotować ale też dupa z tego mam mdłości mega bo znowu wróciły ale rozmow brak mama mi wczoraj przez telefon mówiła że jak że mną w ciąży była to wymiotowala jak kot na każdy zapach i ogólnie ja wymeczylamMnie szczerze mówiąc piersi bolały tylko kilka dni (i to zazwyczaj po spaniu) i dalej cisza a z Malenstwem wszystko dobrze. Myślę więc ze nie jest to wyznacznik (przeczytałam chyba cały Internet w tej sprawie, żeby poznać doświadczenia dziewczyn
gosia321
Kurde co 1.5h tabletka... doby by mi zabraklo
Dokladnie ja czasami sie ze wszystkimi nie wyrabiam.bo nie starcza czasuKurde co 1.5h tabletka... doby by mi zabraklo
Nie powinno sie ze soba laczyc witamin rozpuszczalnych w wodzie z witaminami rozpuszczalnymi w tluszczach. Magnez tez powinno sie robic przynajmniej 1.5 h odstepu miedzy wszystkimi witaminami ktore sie bierze i dopiero magnez. Cynku tez nie powinno sie laczyc
dżoasia
Witam sie w ten wiosenny poranek
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.
gosia321
Hmm to chyba nie wchlonely sie jednak skoro dalej cie boli. Albo masz duzy stan zapalny skoro mowisz ze masz brzydkie uplawy a przy zapaleniu moga tez jajniki nawalacNa ostatniej wizycie powiedział że są zmiany torbielowate na nim Ale że to jest po tej punkcji i powinno się wchłonąć przy następnej @ a już była a tu nadal boli i jeszcze mam dziwne oplawy ogólnie brzydko to pachnie przepraszam za szczegóły nie wiem co to będzie boję się tej wizyty ;(
reklama
Witam sie w ten wiosenny poranek
Może maluchy rozszarpywały endometrium żeby się zadomowić stąd ten ból. Nic się nie martw, będzie dobrze
Miłego dnia, tylko pamiętaj - NIE PIJ WINA
Podziel się: