a ja zawsze dociekam-bo może ktoś ma inne zdanie a ja chętnie posłuchamPowinni to "niezbyt madre" usunąć bo jest ostatnie i ja też jak czytam i przewijam post to nacisne przez przypadek i bardzo często mi się to zdarza także myślę, że @Gaska też przez przypadek
Ja to już nawet jak komuś się nacisnie to nic nie mowie bo wiem jak mi się zdarza przez przypadek nacisnąć
reklama
Ja też mam problemy z kręgosłupem i nie wolno robić lasera po transferze ani prądów
Tak właśnie myślałam -dzięki za podpowiedzi wczoraj już Gosia dużo mi naświetliła temat
dżoasia
Fanka BB :)
Haha jak mi bedzie bardzo brakowalo wina to se najwyzej zapodam prolutexMoże maluchy rozszarpywały endometrium żeby się zadomowić stąd ten ból. Nic się nie martw, będzie dobrze
Miłego dnia, tylko pamiętaj - NIE PIJ WINA
Witam sie w ten wiosenny poranek
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.
Dzoasia ja się tak czułam wczoraj cały dzień. Tak mnie bolał brzuch i jajnik prawy plus czułam jakbym miała zaraz urodzić ale nie macice a pęcherz. Dopiero po 3 no spie przeszło do tego w nocy śniło mi się krwawienie aż się obudziłam i pobiegłam do toalety sprawdzić czy to sen.
Wszystko będzie ok zobaczysz ja wierze, ze Ci się uda [emoji6] dzieci Ci się wgryzały zębami dlatego tak bolało [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
witaj! Asik jedż i wracaj szybciutko do łóżeczka leżeć!!!Witam sie w ten wiosenny poranek
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.
Koniczyna82
O raju a ja biore cała garść na raz a tam poza feminbion natal 1 wielgachna grubaśna omega, wielka wit E, do tego wit d, magneb6 cynk i selen. I jednym łykiem wszystko wpada. Cyborg jestemJa mam problem z kazda tabletka a tym bardziej chyba juz traume bo pol roku temu w ostatniej chwili udalo mi sie cofnac tabsa ktory juz lecial do tchawicy dobrze ze byl sliski to sie cofnal. Teraz co moge to rozpuszczam wole to niz gryzienie
Kiedys przez moja paszcze przechodzilo wszystko i to nawet pare tabsow na raz a od kiedy wyszlo hashimoto to jest masakra
adansonia
Ale zawsze możesz podarować się masażem rehabilitacyjnym I tejpami takie plastry na kręgosłup które stabilizuja.Tak właśnie myślałam -dzięki za podpowiedzi wczoraj już Gosia dużo mi naświetliła temat
adansonia
Dzisiaj 8dpt od samego początku bóle jajników były id 2 dni się trochę uspokoiło Ale czuje się jak na okres.... tylko mnie piersi nie bolą A zawsze jest ból nie do wytrzymania dziwny znak. Test mam zrobić 13 dnia chciała bym mieć to już za sobą...
Koniczyna82
Eh... dlatego nie ma sensu jeździć. Tylko się nastresujesz i a siedzisz na korytarzu. Jeszcze jakieś choróbsko złapiesz, nie ma co się pchać tam gdzie duzo chorych. A jeśli już to gdzies gdzie jest osobna ginekologiczna izba przyjęć.A ja wlasnie wrocilam z IP, bo zaczelam znow plamic i co dziwne o tej samej godzinie :/ Babka mi dzisiaj powiedziala, ze to normalne i mam sie nie martwic ale sobie mysle- a pojade, niech mi zbadaja ta szyjke i moze progesteron zrobia. Moglam nie jechac, bo tylko sie wkurzylam. Wyobrazcie sobie, ze przyjal mnie internista, zapytal kiedy bylo usg, to powiedzialam, ze dzisiaj no wiec stwierdzil, ze robic wiecej nie trzeba i, ze w ogole nic zaden lekarz zrobic nie moze jak poronienie sie zacznie, ze dopiero moga cos zadzialac od 20tc. Badac szyjki nie potrzeba, bo za wczesnie. I jak mu powiedzialam, ze wzielam crinone to potem stwierdzil, ze krwawic mozna od nadmiaru hormonow ale badan to juz nie chcial zlecic :/ na sam koniec pocieszyl tak, ze moglo sie zaczac powolne poronienie i wszystko okarze sie do poniedzialku. No i jakby co to mam sie po niedzieli kontakowac ze swoim ginekologiem to moze zrobia mi wczesniej usg. Niezla izba przyjec, co? Zero pomocy, juz wiecej tam nie pojade. Facet normalnie walnal regulke i mnie zbyl. Jestem wsciekla i zestresowana tymi plamieniami. Polecialo mi troche, tym razem bardziej czerwony kolor i to w tym samym czasie co wczoraj, przed 20 tuz przez moja pora na crinone, aplikuje crinone, ktore pochlania krew i plamiemie ustaje. Po 12h rano znow biore crinone ale plamien juz nie mialam caly dzien. Tylko te dwa wieczorne incydenty. Nie wiem juz co mam myslec. Moga byc plamienia od za duzej dawki progesteronu? Jeszcze M sie na mnie wscieka, ze powinnam juz go dawno odstawic a dzialam na wlasna reke. Nirmalnie cycki wiedna
Jeśli te plamienia będą się powtarzać porozmawiała bym z prowadzącym o prolutexie.
reklama
dżoasia
Zeby to byl pecherz albo jajniki to bym nie panikowala. A czulam jakby mi ktos wykrecal macice z.nozem w srodku. No ciul, co ma.byc to bedzie, nie panikuje tylko jak cos to szkoda znow "na tarczy" wracac do roboty :/Dzoasia ja się tak czułam wczoraj cały dzień. Tak mnie bolał brzuch i jajnik prawy plus czułam jakbym miała zaraz urodzić ale nie macice a pęcherz. Dopiero po 3 no spie przeszło do tego w nocy śniło mi się krwawienie aż się obudziłam i pobiegłam do toalety sprawdzić czy to sen.
Wszystko będzie ok zobaczysz ja wierze, ze Ci się uda [emoji6] dzieci Ci się wgryzały zębami dlatego tak bolało [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: