Ale zawsze możesz podarować się masażem rehabilitacyjnym I tejpami takie plastry na kręgosłup które stabilizuja.
Tak właśnie chcę zrobić- w poniedziałek jadę na tejpowanie i masaż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale zawsze możesz podarować się masażem rehabilitacyjnym I tejpami takie plastry na kręgosłup które stabilizuja.
Tez tak kiedys moglam a tera dupaO raju a ja biore cała garść na raz a tam poza feminbion natal 1 wielgachna grubaśna omega, wielka wit E, do tego wit d, magneb6 cynk i selen. I jednym łykiem wszystko wpada. Cyborg jestem
Ty tam kochana niepierdziel takich glupot twoje kropki sie wgryzaja i zostaja z toba na najblizsze 8 miesiecy a jeszcze jak zobacza piekne dziecie na chcinach to juz wogole nie beda sie ruszac z twojego brzucha. Ale czasem musza dac ci znac ze saZeby to byl pecherz albo jajniki to bym nie panikowala. A czulam jakby mi ktos wykrecal macice z.nozem w srodku. No ciul, co ma.byc to bedzie, nie panikuje tylko jak cos to szkoda znow "na tarczy" wracac do roboty :/
Ja miałam to samo dwa dni temu taki straszny ból jak bym dane w środku miała dopiero trochę przeszloZeby to byl pecherz albo jajniki to bym nie panikowala. A czulam jakby mi ktos wykrecal macice z.nozem w srodku. No ciul, co ma.byc to bedzie, nie panikuje tylko jak cos to szkoda znow "na tarczy" wracac do roboty :/
Eh, smutno mi trochę. Jak by nie ta przegapiona owulka miała bym transfer razem z wami we wtorek
A jeszcze sprawdziłam ile kosztuje intralipid w Novum. No więc to jest cena typowo na odstraszenie moim zdaniem. Żeby robić wlewy tylko najbardziej upartym. 200ml prawie 700zl..
Kurczę dużo liczą ja płaciłam 380 zł czy pomogli wg mnie nie dwa razy miałam i się nie udało. Ale pewnie lepiej mieć dodatkowe substancje odżywcze niż nie mieć.Eh, smutno mi trochę. Jak by nie ta przegapiona owulka miała bym transfer razem z wami we wtorek
A jeszcze sprawdziłam ile kosztuje intralipid w Novum. No więc to jest cena typowo na odstraszenie moim zdaniem. Żeby robić wlewy tylko najbardziej upartym. 200ml prawie 700zl..
A dobrze kochana nie narzekam.... wino Plus czekolada ...no i m wyposzczony po paru dniach to fajny zestaw na wieczor a Ty będziesz żyła w poście az do kwietnia bo wtedy będzie koniec 3 miesiąca....może króliczek wielkanocny pokaże dopiero jajeczka