reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej, ja mam protokol dlugi. Dzis tez pierwsze zastrzyki zrobilam z gonalu i menopuru. Ale ja dostalam gonal 150 j [emoji4] Biore do tego tez gonapeptyl, encorton 75mg folik i pregnal evital [emoji5] kolejna wizyte mam 11 stycznia. A jakos nic kompletnie nie czuje ze biore jakiekolwiek leki. Punkcja okolo 15 [emoji5]
Ja do tego biorę folik, jodid, encorton 1 rano i potem 0,5 koło południa, euthyrox 100 na zmianę z 112 oraz Parlodel 0,5 na noc.

reklama
Wydaje mi sie, ze ten gosciu tak palnal, zeby cos powiedziec. Przeciez on mnie w ogole nie zbadal, w zaden sposob to gadal tylko w teorii. Prywatnie znalazlam ale tylko opcje ze skanem. Zadzwonie tam w pn i zapytam o szczegoly. Kurcze zaraz bede miala wyrzuty, ze tak dlugo biore crinone :/

Hope kochana mam nadz ze przeszlo?? Co ty stresu sie najesz biedulko, teraz wyczytalam
Co za debil mowiacy o poronieniu brak slow , bardzo ci wspolczuje stresu sama to mialam po 29 tc
[emoji173]️[emoji8]

Hej-@Gaska co uważasz za niezbyt mądre?słuchanie dwóch wykwalifikowanych lekarzy,czy odstawienie leków?
Powinni to "niezbyt madre" usunąć bo jest ostatnie i ja też jak czytam i przewijam post to nacisne przez przypadek i bardzo często mi się to zdarza :D także myślę, że @Gaska też przez przypadek :D

Ja to już nawet jak komuś się nacisnie to nic nie mowie bo wiem jak mi się zdarza przez przypadek nacisnąć :D

Dziewczyny a ja siedzę i się martwię że mnie cycki nie bolą że może już powinny... chyba powinnam w poprzedniej ciąży dziennik prowadzić, przydałby mi się teraz....
Ja do tego 18tego i usg oszaleje

Mnie szczerze mówiąc piersi bolały tylko kilka dni (i to zazwyczaj po spaniu) i dalej cisza a z Malenstwem wszystko dobrze. Myślę więc ze nie jest to wyznacznik (przeczytałam chyba cały Internet w tej sprawie, żeby poznać doświadczenia dziewczyn :)

Mnie szczerze mówiąc piersi bolały tylko kilka dni (i to zazwyczaj po spaniu) i dalej cisza a z Malenstwem wszystko dobrze. Myślę więc ze nie jest to wyznacznik (przeczytałam chyba cały Internet w tej sprawie, żeby poznać doświadczenia dziewczyn :)
Mnie już mniej bolą od paru dni ale za to bolały dość długo no i nie można było się dotknąć :p to akurat niezbyt przyjemne było a teraz to tak w miarę ze jak chodzę to ich nie czuje całe szczęście :D ja to tylko bym chciała wymiotować ale też dupa z tego :p mam mdłości mega bo znowu wróciły ale rozmow brak :( mama mi wczoraj przez telefon mówiła że jak że mną w ciąży była to wymiotowala jak kot na każdy zapach i ogólnie ja wymeczylam :D

Kurde co 1.5h tabletka... doby by mi zabraklo:p
Kurde co 1.5h tabletka... doby by mi zabraklo:p
Dokladnie :D ja czasami sie ze wszystkimi nie wyrabiam.bo nie starcza czasu
Nie powinno sie ze soba laczyc witamin rozpuszczalnych w wodzie z witaminami rozpuszczalnymi w tluszczach. Magnez tez powinno sie robic przynajmniej 1.5 h odstepu miedzy wszystkimi witaminami ktore sie bierze i dopiero magnez. Cynku tez nie powinno sie laczyc

Witam sie w ten wiosenny poranek:)
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.

Na ostatniej wizycie powiedział że są zmiany torbielowate na nim Ale że to jest po tej punkcji i powinno się wchłonąć przy następnej @ a już była a tu nadal boli i jeszcze mam dziwne oplawy ogólnie brzydko to pachnie przepraszam za szczegóły nie wiem co to będzie boję się tej wizyty ;(
Hmm to chyba nie wchlonely sie jednak skoro dalej cie boli. Albo masz duzy stan zapalny skoro mowisz ze masz brzydkie uplawy a przy zapaleniu moga tez jajniki nawalac

reklama
Witam sie w ten wiosenny poranek:)
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.

Może maluchy rozszarpywały endometrium żeby się zadomowić stąd ten ból. Nic się nie martw, będzie dobrze :)
Miłego dnia, tylko pamiętaj - NIE PIJ WINA :p :D

Do góry