reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej, ja mam protokol dlugi. Dzis tez pierwsze zastrzyki zrobilam z gonalu i menopuru. Ale ja dostalam gonal 150 j [emoji4] Biore do tego tez gonapeptyl, encorton 75mg folik i pregnal evital [emoji5] kolejna wizyte mam 11 stycznia. A jakos nic kompletnie nie czuje ze biore jakiekolwiek leki. Punkcja okolo 15 [emoji5]
Ja do tego biorę folik, jodid, encorton 1 rano i potem 0,5 koło południa, euthyrox 100 na zmianę z 112 oraz Parlodel 0,5 na noc.

reklama
Wydaje mi sie, ze ten gosciu tak palnal, zeby cos powiedziec. Przeciez on mnie w ogole nie zbadal, w zaden sposob to gadal tylko w teorii. Prywatnie znalazlam ale tylko opcje ze skanem. Zadzwonie tam w pn i zapytam o szczegoly. Kurcze zaraz bede miala wyrzuty, ze tak dlugo biore crinone :/

Hope kochana mam nadz ze przeszlo?? Co ty stresu sie najesz biedulko, teraz wyczytalam
Co za debil mowiacy o poronieniu brak slow , bardzo ci wspolczuje stresu sama to mialam po 29 tc
[emoji173]️[emoji8]

Hej-@Gaska co uważasz za niezbyt mądre?słuchanie dwóch wykwalifikowanych lekarzy,czy odstawienie leków?
Powinni to "niezbyt madre" usunąć bo jest ostatnie i ja też jak czytam i przewijam post to nacisne przez przypadek i bardzo często mi się to zdarza :D także myślę, że @Gaska też przez przypadek :D

Ja to już nawet jak komuś się nacisnie to nic nie mowie bo wiem jak mi się zdarza przez przypadek nacisnąć :D

Dziewczyny a ja siedzę i się martwię że mnie cycki nie bolą że może już powinny... chyba powinnam w poprzedniej ciąży dziennik prowadzić, przydałby mi się teraz....
Ja do tego 18tego i usg oszaleje

Mnie szczerze mówiąc piersi bolały tylko kilka dni (i to zazwyczaj po spaniu) i dalej cisza a z Malenstwem wszystko dobrze. Myślę więc ze nie jest to wyznacznik (przeczytałam chyba cały Internet w tej sprawie, żeby poznać doświadczenia dziewczyn :)

Mnie szczerze mówiąc piersi bolały tylko kilka dni (i to zazwyczaj po spaniu) i dalej cisza a z Malenstwem wszystko dobrze. Myślę więc ze nie jest to wyznacznik (przeczytałam chyba cały Internet w tej sprawie, żeby poznać doświadczenia dziewczyn :)
Mnie już mniej bolą od paru dni ale za to bolały dość długo no i nie można było się dotknąć :p to akurat niezbyt przyjemne było a teraz to tak w miarę ze jak chodzę to ich nie czuje całe szczęście :D ja to tylko bym chciała wymiotować ale też dupa z tego :p mam mdłości mega bo znowu wróciły ale rozmow brak :( mama mi wczoraj przez telefon mówiła że jak że mną w ciąży była to wymiotowala jak kot na każdy zapach i ogólnie ja wymeczylam :D

Kurde co 1.5h tabletka... doby by mi zabraklo:p
Kurde co 1.5h tabletka... doby by mi zabraklo:p
Dokladnie :D ja czasami sie ze wszystkimi nie wyrabiam.bo nie starcza czasu
Nie powinno sie ze soba laczyc witamin rozpuszczalnych w wodzie z witaminami rozpuszczalnymi w tluszczach. Magnez tez powinno sie robic przynajmniej 1.5 h odstepu miedzy wszystkimi witaminami ktore sie bierze i dopiero magnez. Cynku tez nie powinno sie laczyc

Witam sie w ten wiosenny poranek:)
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.

Na ostatniej wizycie powiedział że są zmiany torbielowate na nim Ale że to jest po tej punkcji i powinno się wchłonąć przy następnej @ a już była a tu nadal boli i jeszcze mam dziwne oplawy ogólnie brzydko to pachnie przepraszam za szczegóły nie wiem co to będzie boję się tej wizyty ;(
Hmm to chyba nie wchlonely sie jednak skoro dalej cie boli. Albo masz duzy stan zapalny skoro mowisz ze masz brzydkie uplawy a przy zapaleniu moga tez jajniki nawalac

reklama
Witam sie w ten wiosenny poranek:)
Zycze spokojnego dnia wszystkim:*
Mi w nocy chcialo wyrwac macice... mialam ochote.urodzic, masakra... Staram sie.nie panikowac ale strach jest jeszcze wiekszy nic byl. Co prawda zadnego krwawienia na szczescie nie ma i po dodatkowym relanium i 2 nospach przeszlo, ehh no nic, jade jednak.na te chrzciny do brata, dzis 4dpt wiec maluchy jesli jeszcze sa ze mna nie powinny "wypasc". Posiedzimy chwile i bedziemy sie zmywac. Droga dosc dluga ale jade prawie na wpol lezaco.

Może maluchy rozszarpywały endometrium żeby się zadomowić stąd ten ból. Nic się nie martw, będzie dobrze :)
Miłego dnia, tylko pamiętaj - NIE PIJ WINA :p :D

Do góry