reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka dziewcZyny już po pracy szanowne koleżanki poszły na imprezę trochę mi przykro było Ale **** tam ;) wróciłam do domu strzeliłam parę kieliszeczkow swojskie wodeczki i wszystko mi jedno; ) jedno wiem że jak ja tak nadal będę zapierdalac to ten jajnik nie dotrwa do tego 11 bo boli jest taki ze chwilami to stoję i łzy mi z oczy leca tak mnie boli ;( boję sie aż tej wizyty a co jak on mi powie że nie moge pracować z takim jajnikiem co ja mam wtedy zrobić? Isc na zwolnienie czy jak a czuje że tak będzie ;(
Hejka-zdrowko najważniejsze-praca oczywiście też ale nie kosztem zdrowia...

Hejka dziewcZyny już po pracy szanowne koleżanki poszły na imprezę trochę mi przykro było Ale **** tam ;) wróciłam do domu strzeliłam parę kieliszeczkow swojskie wodeczki i wszystko mi jedno; ) jedno wiem że jak ja tak nadal będę zapierdalac to ten jajnik nie dotrwa do tego 11 bo boli jest taki ze chwilami to stoję i łzy mi z oczy leca tak mnie boli ;( boję sie aż tej wizyty a co jak on mi powie że nie moge pracować z takim jajnikiem co ja mam wtedy zrobić? Isc na zwolnienie czy jak a czuje że tak będzie ;(
Kochana zdrowie najważniejsze jak chce się zostać mamcią;) ja bym poszła za zwołanie. A ciężką masz tą pracę? Robotę zawsze możesz wymienić ;) zdrowia niestety nie... A jak długo Cię boli już?

Goffa i Iskra dzieki za odpowiedz i mam nadzieje szybciutko dolaczyc do was
Sykatynka z pierwszej stumulacji mialam 4 jajeczka, 2 sie zaplodnily, 2 podane i nic. Z drugiej stymulacji 6 jajeczek, 4 zaplodnily sie, 2 podane i mamy coreczke. Dwa zostaly zamrozone. Jak sie nie uda to znowu zaczynamy od poczatku, maz zle to zniosl, ja nie lepiej. Dlatego rozwazam podanie dwoch zarodkow by zwiekszyc szanse. Sama juz nie wiem.
Walczaca o szczescie dzieki :)
Jeszcze nie matka
w ciazy tez mialam rozne zachcianki :) np kabanosa zagryzalam paczkiem lub po karptace zjadlam sledzia w occie. Mezowi na sam widok bylo nie dobrze :)

Goffa i Iskra dzieki za odpowiedz i mam nadzieje szybciutko dolaczyc do was
Sykatynka z pierwszej stumulacji mialam 4 jajeczka, 2 sie zaplodnily, 2 podane i nic. Z drugiej stymulacji 6 jajeczek, 4 zaplodnily sie, 2 podane i mamy coreczke. Dwa zostaly zamrozone. Jak sie nie uda to znowu zaczynamy od poczatku, maz zle to zniosl, ja nie lepiej. Dlatego rozwazam podanie dwoch zarodkow by zwiekszyc szanse. Sama juz nie wiem.
Walczaca o szczescie dzieki :)
Jeszcze nie matka
w ciazy tez mialam rozne zachcianki :) np kabanosa zagryzalam paczkiem lub po karptace zjadlam sledzia w occie. Mezowi na sam widok bylo nie dobrze :)
Glinkaa bierz 2, jak beda blizniaki to udawaj zaskoczona:D

reklama
A ja wlasnie wrocilam z IP, bo zaczelam znow plamic i co dziwne o tej samej godzinie :/ Babka mi dzisiaj powiedziala, ze to normalne i mam sie nie martwic ale sobie mysle- a pojade, niech mi zbadaja ta szyjke i moze progesteron zrobia. Moglam nie jechac, bo tylko sie wkurzylam. Wyobrazcie sobie, ze przyjal mnie internista, zapytal kiedy bylo usg, to powiedzialam, ze dzisiaj no wiec stwierdzil, ze robic wiecej nie trzeba i, ze w ogole nic zaden lekarz zrobic nie moze jak poronienie sie zacznie, ze dopiero moga cos zadzialac od 20tc. Badac szyjki nie potrzeba, bo za wczesnie. I jak mu powiedzialam, ze wzielam crinone to potem stwierdzil, ze krwawic mozna od nadmiaru hormonow ale badan to juz nie chcial zlecic :/ na sam koniec pocieszyl tak, ze moglo sie zaczac powolne poronienie i wszystko okarze sie do poniedzialku. No i jakby co to mam sie po niedzieli kontakowac ze swoim ginekologiem to moze zrobia mi wczesniej usg. Niezla izba przyjec, co? Zero pomocy, juz wiecej tam nie pojade. Facet normalnie walnal regulke i mnie zbyl. Jestem wsciekla i zestresowana tymi plamieniami. Polecialo mi troche, tym razem bardziej czerwony kolor i to w tym samym czasie co wczoraj, przed 20 tuz przez moja pora na crinone, aplikuje crinone, ktore pochlania krew i plamiemie ustaje. Po 12h rano znow biore crinone ale plamien juz nie mialam caly dzien. Tylko te dwa wieczorne incydenty. Nie wiem juz co mam myslec. Moga byc plamienia od za duzej dawki progesteronu? Jeszcze M sie na mnie wscieka, ze powinnam juz go dawno odstawic a dzialam na wlasna reke. Nirmalnie cycki wiedna :(

Do góry