reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Woweww gratulacje!!! Ktory tydz [emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110]
Jedz czosnek herbata cytryna miod duzo czosnku mi pomoglo surowego jedz tylko nie caluj nmeza
Nie no żaden żaden spokojnie :* ja piszę tylko hipotetycznie gdyby jakimś cudem się udało bo pierwszy raz od 8 miesięcy pękł mi sam pęcherzyk. Więc żadnych testów nie robiłam ani nic ale się pochorowałam więc na wszelki wszelki wypadek wolę nie brać nic co by mogło zaszkodzić gdyby jakimś cudem się udało.

reklama
No widzisz-plan działania jest I super...
CO do okresu po cb-przygotuj się...ja zalałam cały materac w sypialni...masakra była ta jedna noc...potem dzień I już bardziej normalnie..
Z tym okresem po cbto roznie, u mnie endo kilka dni wczesniej jak neta spadala mialo ponad 23mm a @nic nie bolala i wcale jakos mnie.nie.zalewalo...

Dzoasia powiedz mi czy prenatal duo ktory bierzesz jest w formie kapsulek twist of ?
Pytam bo zamierzamznalesc jakies witaminy ktore moge rozpuscic w wodzie mam problemy z polykaniem i kazda tabletka jest dla mnie meczarnia :D
Kochana ja tego nie bralam. Lykam pregna plus, to sa super malutkie.kapsuleczki, nie powinnas miec.problemow z.przelknieciem:)

GOSIA powiedz jeszcze bo mam skierowanie na lasery I POLE magnetyczne..to drugie chciałam teraz odpuscic a lasery? Nie zaszkodza?Moze jeszcze w poniedzialek bym poszła przed transferem...

GOSIA powiedz jeszcze bo mam skierowanie na lasery I POLE magnetyczne..to drugie chciałam teraz odpuscic a lasery? Nie zaszkodza?Moze jeszcze w poniedzialek bym poszła przed transferem...
Jesli transfer masz w nastepnym tygodniu to odpada. Nie robi sie zabiegow w trakcie ciazy. A zeby cokolwiek pomoglo trzeba miec cala 10 dniowa serie takze nici z zabiegow
Znajdz sobie gabinet gdzie plastruja i umow sie przed transferem na masaz moze nie przeciwbolowy tylko relaksujacy. Juz przed transferem mozesz sie okleic

reklama
Kochane ta lampka wina to jak zbawienie dzisiaj na mój stan;( nie płacze podnoszę się jak feniks z popiołów po rozmowie z moją przyjaciółką;) nastawiona pozytywnie kontynuujemy podejście nr 2 ostatnie w marcu chociaż M nie za bardzo chęć przejawiał dzisiaj ale ja go już przekonam sposobem;) nie będę odpuszczać!!!!!!

Do góry