reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

tak jutro ide pogadac z nasza Hausarztin zobaczymy co mi powie a później do Aok ...póki co kroplówki robie sama ale dowiedziałam sie ze igły itd również moge miec za free... zobaczymy co uda sie zdziałac ..jak cos bede ci pisac jutro priv ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisz bom ciekawa i korzystak ze wszystkoego co oferuja. Annamaroa posala ze do domu przyjezdzajaci odciazaja wiec skorzystaj na maxa

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tez nie czuje tych świąt czuje sie jak w amoku.. nie wiem czy jeszcze będe podchodzić do in vitro ... za ciebie trzymam kciuki i nie martw sie bedzie dobrze..jestes silna..

asinka, odpocznij troche, poki co zajmij sie mezulkiem a problemy same sie rozwiaza. Wiem ze nie jest latwo ale musi byc lepiej, nie ma bata!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak jutro ide pogadac z nasza Hausarztin zobaczymy co mi powie a później do Aok ...póki co kroplówki robie sama ale dowiedziałam sie ze igły itd również moge miec za free... zobaczymy co uda sie zdziałac ..jak cos bede ci pisac jutro priv ..

Sama ?? Podziwiam za odwagę. Ale i sama w żyłe się wbijasz? Jesteś wszechstronnie uzdolniona kobieta.... ten Twój mąż ma wielki skarb w domu. Jak już się będzie lepiej czuł to będzie musiał na rękach Ciebie nosić :) :)

Swieta prawda [emoji173]️ ja licze na 2018! to bedzie nasz rok, tyle zaciazonych jest teraz a reszta dolaczy juz niedlugo!

A wlasnie co myslicie o tym ze kobiety zachodza w ciaze tylko w odpowiednim miesiacu? Ja mam duzo kolezanek ktore maja dzieci z tych samych miesiecy, i tak sobie mysle ze moze warto zrobic transfer wlasnie w okolicy kiedy zaszlam w ciaze z Victorem! Ktoras z Was analizowala ta sytuacje????

Pierwsze słyszę :) Ja jestem z kwietnia a braci mam z lutego i marca więc w tym przypadku się nie sprawdza. A jeśi chodzi o teściową to 1 miała w marcu, 1 w maju i 3 z października :)
Bratowa miała pierwszego brzdąca w marcu a teraz córę z listopada.
Ale jeśli będziesz w coś wierzyć, to to na pewno pomoże. A z jakiego miesiąca jest Twój Victorek?

Pisz bom ciekawa i korzystak ze wszystkoego co oferuja. Annamaroa posala ze do domu przyjezdzajaci odciazaja wiec skorzystaj na maxa

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
no zobacze co lekarka mi powie jesli bedzie robic problemy zmienie lekarza.. ahh ..

asinka, odpocznij troche, poki co zajmij sie mezulkiem a problemy same sie rozwiaza. Wiem ze nie jest latwo ale musi byc lepiej, nie ma bata!!

no poki co cały piatek płakałambo wyniki sie pogorszyły.. lekarze czekaja i licza ze po 2 miesiącach cos ruszy..

Sama ?? Podziwiam za odwagę. Ale i sama w żyłe się wbijasz? Jesteś wszechstronnie uzdolniona kobieta.... ten Twój mąż ma wielki skarb w domu. Jak już się będzie lepiej czuł to będzie musiał na rękach Ciebie nosić :) :)
no umiem juz zastrzyki robić.. tak zakładać kroplówke i do żyły motylka
1513635096-814a56a64a72e011-aaaaaa.jpeg
tak to wygląda w warunkach domowych.. no musialam pielegniarki sa drogie a kuzynka i @dami mnie nauczyli jak..

no poki co cały piatek płakałambo wyniki sie pogorszyły.. lekarze czekaja i licza ze po 2 miesiącach cos ruszy..

Napewno jest ciężko...Ale zanim lek zacznie działać to też trzeba czasu. Teraz spróbujcie cieszyć się sobą , w miarę możliwości oczywiście, i tym zajmnij myśli i czas, sprzyjaj swojej drugiej połowie bo prawdziwy waleczny bohater z niego...bo za kilka miesięcy jak wyzdrowieje to już będziecie mieli mniej czasu dla siebie, wrócisz do pracy a może i powrocicie do tematu in vitro i będzie Was troje nie dwoje :) wierzę że wam się uda :* :*

reklama
no umiem juz zastrzyki robić.. tak zakładać kroplówke i do żyły motylka
1513635096-814a56a64a72e011-aaaaaa.jpeg
tak to wygląda w warunkach domowych.. no musialam pielegniarki sa drogie a kuzynka i @dami mnie nauczyli jak..

Podziwiam :) ja yo jestem takie strachajło ze jeszcze żadnego zastrzyka sobie sama nie zrobiłam... aż wstyd się przyznać :D

Do góry