reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

haha to gang bezplodnych alloholiczek sie zaraz zbierze!! ale to zaprawa bo niedlugo bedziemy plodne i pily zdrowe koktajle!!!
ja wczoraj sobie kupilam grzane wino i sama caly litr wypilam, ogolnie grudzien do dupy bo nie bylam nawet na jednym swiatecznym rynku za to nadrabiam pijac sama grzanca w domu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aproos BEZŁODNOŚCI!
Proszę mi tu o sobie nie mówić jako o bezpłodnych, bo wg takiej książeczki ode mnie z kliniki (i ja się z tym zgadzam) bezpłodność to stan, kiedy jest pewne, że kobieta nie zajdzie w ciążę i to się tyczy np przypadków kobiet nie posiadających macicy. Na szczęście medycyna jest już na takim poziomie, że i macicę można przeszczepić, więc słowa bezpłodność nie używamy :) Co najwyżej niepłodność, a to juz nawet ładniej brzmi :) Dziewczynki nie poddajemy się, niepłodnośc to tylko chwilowy stan, czasem tylko niestety zależny od naszych finansów :)

reklama
Laski, nie wiem jak to ale jakos nie moge sie przyzwyczaic ze to juz swieta. Byly inne nadzieje, inne plany a tu teraz trzeba na nowo dzialac!!!!
Najlepiej bym chciala aby ten rok sie skonczyl bo zaczelam od poronienia w styczniu i skonczylam na poronieniu w grudniu! Nie ma jak 2018 musi byc lepszy!!! [emoji120]

Sorry ze narzekam ale czasami wracaja chwile zwatpienia!! Ja juz chce aby byl 12 stycznia abym miala wizyte u Pasnika!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

porzeczkowa wymiata nawet kolezance z Filipin zasmakowało hihi ... może odrazu zgrzewke kupie ... jem od wczoraj krokiety bo miałam ochote tone słodyczy.. soki pije .. ale ogólnie psychicznie jestem wykończona .. nie wiem jak sobie pomóc .. a tutaj ttle jeszcze do załatwienia ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A dzwinilas tam gdzie mialas dzis dzwonic?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Laski, nie wiem jak to ale jakos nie moge sie przyzwyczaic ze to juz swieta. Byly inne nadzieje, inne plany a tu teraz trzeba na nowo dzialac!!!!
Najlepiej bym chciala aby ten rok sie skonczyl bo zaczelam od poronienia w styczniu i skonczylam na poronieniu w grudniu! Nie ma jak 2018 musi byc lepszy!!! [emoji120]

Sorry ze narzekam ale czasami wracaja chwile zwatpienia!! Ja juz chce aby byl 12 stycznia abym miala wizyte u Pasnika!

ja tez nie czuje tych świąt czuje sie jak w amoku.. nie wiem czy jeszcze będe podchodzić do in vitro ... za ciebie trzymam kciuki i nie martw sie bedzie dobrze..jestes silna..

Aproos BEZŁODNOŚCI!
Proszę mi tu o sobie nie mówić jako o bezpłodnych, bo wg takiej książeczki ode mnie z kliniki (i ja się z tym zgadzam) bezpłodność to stan, kiedy jest pewne, że kobieta nie zajdzie w ciążę i to się tyczy np przypadków kobiet nie posiadających macicy. Na szczęście medycyna jest już na takim poziomie, że i macicę można przeszczepić, więc słowa bezpłodność nie używamy :) Co najwyżej niepłodność, a to juz nawet ładniej brzmi :) Dziewczynki nie poddajemy się, niepłodnośc to tylko chwilowy stan, czasem tylko niestety zależny od naszych finansów :)

Swieta prawda [emoji173]️ ja licze na 2018! to bedzie nasz rok, tyle zaciazonych jest teraz a reszta dolaczy juz niedlugo!

A wlasnie co myslicie o tym ze kobiety zachodza w ciaze tylko w odpowiednim miesiacu? Ja mam duzo kolezanek ktore maja dzieci z tych samych miesiecy, i tak sobie mysle ze moze warto zrobic transfer wlasnie w okolicy kiedy zaszlam w ciaze z Victorem! Ktoras z Was analizowala ta sytuacje????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ponarzekać zawsze możesz, nawet jest to wskazane. A z 2018 wyciskamy co się da!! I to od samego początku :D

A dzwinilas tam gdzie mialas dzis dzwonic?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
tak jutro ide pogadac z nasza Hausarztin zobaczymy co mi powie a później do Aok ...póki co kroplówki robie sama ale dowiedziałam sie ze igły itd również moge miec za free... zobaczymy co uda sie zdziałac ..jak cos bede ci pisac jutro priv ..

Chcesz to mogę ponarzekać z Tobą... chwilowo jest do du... skończmy ten rok jak najszybciej i zacznijmy nowy lepszy ... już bez łez i niepowodzeń.

reklama
Do góry