reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana bezpłodną to nie, bo już jedno śliczne dzidzi masz :* Wiem co mówię, widziałam Twoje zdj na fejsiku, śliczne Bobo :* A Tobie do alkoholiczki pewnie daleko, a do grubej tym bardziej :D:D:D

Wiecie jaki czad??!! "Wyrzygałam" mojemu (w żartach oczywiście), że wyżłopał mi wino w sobotę a tu @ przyszła i trzeba już dbać o endo to się z pidżamy przebrał i pozapitalał do sklepu:laugh2::laugh2: Nawet nie zdążyłam poprosić czy coś, tylko bez słowa ubrał się i pojechał :D
Dziękuję:):)jestem w niej po uszy zakochana!!:D

reklama
Noo, a ty dopiero sie zapisywałaś do Lewego a zaraz Cię bobo będzie kopało [emoji14]
Miałam Cię wywoływać do odpowiedzi, co robisz cały dzien i gdzie sie podziewasz, ale tu dziewczyny zaczęły o winie :D
Haha dzis bylam upuscic krwi bo jutro wizuta u endokrynologa wiec tsh i inne gady tarczycowe robilam. Jutro tez wizuta u Lewego. Bojam ale tylko tyci[emoji16]
Mam prpblem w toalecie ostatnio ale jutro ze stresu wszystlo glasko pojdzie w klinoce wiec ulga bedzie [emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ten sam zestaw od dłuższego czasu...będę grubą bezpłodną alkoholiczką;)

haha to gang bezplodnych alloholiczek sie zaraz zbierze!! ale to zaprawa bo niedlugo bedziemy plodne i pily zdrowe koktajle!!!
ja wczoraj sobie kupilam grzane wino i sama caly litr wypilam, ogolnie grudzien do dupy bo nie bylam nawet na jednym swiatecznym rynku za to nadrabiam pijac sama grzanca w domu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hmm to moze ja sie przyłącze do was .. słodycze kilogramami .. a mam soplice porzeczkowa to sobie zapodam..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
OO porzeczkowej nie piłam :D
Ale krupnik śliwkowy za to wymiata <3
Asinka ja Ci nie odpisałam bo z rana koło południa miałam burdello w kuchni i tak zaglądałam po drodze do piekarnika :D wyleciało mi z głowy! Dobrze, że Rycerzyk sobie pospał, jak się śpi to i organizm się regeneruje szybciej :* Ty o sobie też nie zapominaj, oprócz słodyczy zjedz coś wartościowego, a potem przepij porzeczkową i lulu :)

haha to gang bezplodnych alloholiczek sie zaraz zbierze!! ale to zaprawa bo niedlugo bedziemy plodne i pily zdrowe koktajle!!!
ja wczoraj sobie kupilam grzane wino i sama caly litr wypilam, ogolnie grudzien do dupy bo nie bylam nawet na jednym swiatecznym rynku za to nadrabiam pijac sama grzanca w domu!

Ja wczoraj też trzasnelam parę kieliszków swoejskiej wodeczki mmm pyszna była taka cytrynoweczka ;) powtórkę zrobię w święta a potem już na trzeźwo

OO porzeczkowej nie piłam :D
Ale krupnik śliwkowy za to wymiata <3
Asinka ja Ci nie odpisałam bo z rana koło południa miałam burdello w kuchni i tak zaglądałam po drodze do piekarnika :D wyleciało mi z głowy! Dobrze, że Rycerzyk sobie pospał, jak się śpi to i organizm się regeneruje szybciej :* Ty o sobie też nie zapominaj, oprócz słodyczy zjedz coś wartościowego, a potem przepij porzeczkową i lulu :)
porzeczkowa wymiata nawet kolezance z Filipin zasmakowało hihi ... może odrazu zgrzewke kupie ... jem od wczoraj krokiety bo miałam ochote tone słodyczy.. soki pije .. ale ogólnie psychicznie jestem wykończona .. nie wiem jak sobie pomóc .. a tutaj ttle jeszcze do załatwienia ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak się leczysz w Macierzyństwie to chyba kuujesz je tam gdzie ja :D
W Kauflandzie na Bratysławskiej Dr Max :)

Tam kupuje te stricte nieplodnosciowe,ale dobre ceny na niektóre leki są tez w Delta Pharm na pętli KRowodrza Górka i w SLonecznych.W Dr Maxie płaciłam teraz za Crinone 199zl.

Do góry