Dziękujęjestem w niej po uszy zakochana!!Kochana bezpłodną to nie, bo już jedno śliczne dzidzi masz :* Wiem co mówię, widziałam Twoje zdj na fejsiku, śliczne Bobo :* A Tobie do alkoholiczki pewnie daleko, a do grubej tym bardziej
Wiecie jaki czad??!! "Wyrzygałam" mojemu (w żartach oczywiście), że wyżłopał mi wino w sobotę a tu @ przyszła i trzeba już dbać o endo to się z pidżamy przebrał i pozapitalał do sklepu Nawet nie zdążyłam poprosić czy coś, tylko bez słowa ubrał się i pojechał
reklama
Haha dzis bylam upuscic krwi bo jutro wizuta u endokrynologa wiec tsh i inne gady tarczycowe robilam. Jutro tez wizuta u Lewego. Bojam ale tylko tyci[emoji16]Noo, a ty dopiero sie zapisywałaś do Lewego a zaraz Cię bobo będzie kopało [emoji14]
Miałam Cię wywoływać do odpowiedzi, co robisz cały dzien i gdzie sie podziewasz, ale tu dziewczyny zaczęły o winie
Mam prpblem w toalecie ostatnio ale jutro ze stresu wszystlo glasko pojdzie w klinoce wiec ulga bedzie [emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
Fanka BB :)
hmm to moze ja sie przyłącze do was .. słodycze kilogramami .. a mam soplice porzeczkowa to sobie zapodam..Mam ten sam zestaw od dłuższego czasu...będę grubą bezpłodną alkoholiczką
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Mam ten sam zestaw od dłuższego czasu...będę grubą bezpłodną alkoholiczką
haha to gang bezplodnych alloholiczek sie zaraz zbierze!! ale to zaprawa bo niedlugo bedziemy plodne i pily zdrowe koktajle!!!
ja wczoraj sobie kupilam grzane wino i sama caly litr wypilam, ogolnie grudzien do dupy bo nie bylam nawet na jednym swiatecznym rynku za to nadrabiam pijac sama grzanca w domu!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
OO porzeczkowej nie piłamhmm to moze ja sie przyłącze do was .. słodycze kilogramami .. a mam soplice porzeczkowa to sobie zapodam..
Ale krupnik śliwkowy za to wymiata <3
Asinka ja Ci nie odpisałam bo z rana koło południa miałam burdello w kuchni i tak zaglądałam po drodze do piekarnika wyleciało mi z głowy! Dobrze, że Rycerzyk sobie pospał, jak się śpi to i organizm się regeneruje szybciej :* Ty o sobie też nie zapominaj, oprócz słodyczy zjedz coś wartościowego, a potem przepij porzeczkową i lulu
Ja wczoraj też trzasnelam parę kieliszków swoejskiej wodeczki mmm pyszna była taka cytrynoweczka powtórkę zrobię w święta a potem już na trzeźwohaha to gang bezplodnych alloholiczek sie zaraz zbierze!! ale to zaprawa bo niedlugo bedziemy plodne i pily zdrowe koktajle!!!
ja wczoraj sobie kupilam grzane wino i sama caly litr wypilam, ogolnie grudzien do dupy bo nie bylam nawet na jednym swiatecznym rynku za to nadrabiam pijac sama grzanca w domu!
Jeszczeniematka
Kochana a kto będzie Ci transferował jutro?
Trzymam kciuki!! O której masz?
Dr P. [emoji4] 13.00 godzina "0"
asinka89
porzeczkowa wymiata nawet kolezance z Filipin zasmakowało hihi ... może odrazu zgrzewke kupie ... jem od wczoraj krokiety bo miałam ochote tone słodyczy.. soki pije .. ale ogólnie psychicznie jestem wykończona .. nie wiem jak sobie pomóc .. a tutaj ttle jeszcze do załatwienia ...OO porzeczkowej nie piłam
Ale krupnik śliwkowy za to wymiata <3
Asinka ja Ci nie odpisałam bo z rana koło południa miałam burdello w kuchni i tak zaglądałam po drodze do piekarnika wyleciało mi z głowy! Dobrze, że Rycerzyk sobie pospał, jak się śpi to i organizm się regeneruje szybciej :* Ty o sobie też nie zapominaj, oprócz słodyczy zjedz coś wartościowego, a potem przepij porzeczkową i lulu
reklama
Jeszczeniematka
Jak się leczysz w Macierzyństwie to chyba kuujesz je tam gdzie ja
W Kauflandzie na Bratysławskiej Dr Max
Tam kupuje te stricte nieplodnosciowe,ale dobre ceny na niektóre leki są tez w Delta Pharm na pętli KRowodrza Górka i w SLonecznych.W Dr Maxie płaciłam teraz za Crinone 199zl.
Podziel się: