reklama
hope322
Fanka BB :)
Ja sie lecze, sa jakies leki, ktore mozna brac w ciazy. Bylam wczoraj na wizycie i moja lekarz chciala mi przepisac ale nie pamietam nazwy, nastepna wizyta dopiero po sylwestrze to z ciekawosci zapytam. Ja sie boje brac czegokolwiek, bo boje sie o zdrowie dziecka, jakos bez kapsulek sobie musze dawac rade. Kochana ja tez mam schizy, ze cos sie dzieje niedobrego, uspokoisz sie dopiero po badaniu. Ja musze jeszcze czekac tydzien, wszystkie objawy mi od kilku dni ustapily i strasznie sie boje.Kochana annemaria ma cbyba 42 lata i miala 23 transfery!!! I teraz jest w ciazy. Ja mam dzis depresje.. tzn ja wgl mam depresje na ktora sie lecze i wiadomo po pozytywnej becie odstawilam leki i skutek mnie cbyba powoli dopadal i dopasl.. nie mam sily wstac z lozka jestem niemalze pewna ze nie jestem w ciazy. Tak sie czuje.. okropne to jest.czy ktodas z Was leczy sie na depresje? Moze sa antydepresanty ktore mozna brac w ciazy??[emoji58]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Wrzuce potem czego sie dowiedzialam, ale chodzi o to ze baba wlasnie nowoczesna, bo pisala ze od szczepien sie odchodzi I o sterydach tez cos jest.A pisała coś o szczepieniach i encortonie?
Immunologia w niepłodności to stosunkowo świeży temat, wiec skoro taka babka leciwa to nie wiadomo czy nadąża za tematem.
hope322
Kochana, zmeczenie to czesty objaw w ciazy. Ja tak mialam do tej pory, caly dzien lezalam w lozku i nic mi sie nie chcialo, wysilkiem bylo wstanie do lazienki. Depresja tez tu robi swoje. Jak wrocisz z wizyty to sie uspokoisz na jakis czas. Najgorszy jest ten pierwszy trymestr, jak juz poczujesz ruchy dziecka to strach jest troche mniejszy. Ja kupilam sobie detektor tetna ale minie jeszcze pare tygodni zanim zadziala :/Jezeli tak ma byc 7 mcy to ja sie wykoncze. Xzis mam wizyte umowiona wczoraj na spontanie. Wizyta wieczorem ale poki co nadal nie mam sily wstac z lozka.Kurde ale mnie dopadlo dziadostwo.
Pojde do lekarki i zapytam czy sa bezpieczne dla ciazy leki ...
hope322
Ja tez czekam z niecierpliwoscia napewno bedzie piekny wynikNiestety. Brałam na cito. Miały być po 13stej. Odświeżam i odświeżam. Jak tylko będą to od razu napiszę.
Nie no nie ma co się łudzić. w 10dpt było 0,5. Wczoraj testy sikacze negatywne. Także dziś to raczej formalność do odstawienia leków.Ja tez czekam z niecierpliwoscia napewno bedzie piekny wynik
hope322
Zapomnialam o tym wczesniejszym badaniu :/ nie zmienia to jednak faktu, ze trzymam mocno kciuki za pozna implantacjeNie no nie ma co się łudzić. w 10dpt było 0,5. Wczoraj testy sikacze negatywne. Także dziś to raczej formalność do odstawienia leków.
reklama
walczaca o szczescie
Na pewno jakieś są. Tylko wiesz moim zdaniem tego typu leki nie są zbyt dobre dla Maluszka. A dzisiejsza wizyta Cie nie uspokoi? Nie możesz się tak nakręcac. A moze jakąś dobra książka o sile podświadomości i pozytywnego myślenia trochę by Ci pomogła??Jezeli tak ma byc 7 mcy to ja sie wykoncze. Xzis mam wizyte umowiona wczoraj na spontanie. Wizyta wieczorem ale poki co nadal nie mam sily wstac z lozka.Kurde ale mnie dopadlo dziadostwo.
Pojde do lekarki i zapytam czy sa bezpieczne dla ciazy leki ...
Podziel się: