reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no kazda kobieta jest inna .. ja byłam przedszkolanka i powiem ci ze przychodziłam i płakałam w pracy ... pozniej maz sie pochorował i zrezygnowałam teraz jak patrze na dzieci płacze .. totalnie mi zryło głowe ... nie moge tego opanowac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo za duzy dzwigasz ciężar kochana na swoich ramionach. Nam jest ciężko z niepłodnościa a u Ciebie dochodzi jeszcze ciezko chory maz ktorego cierpienie ogromne widzisz kazdego dnia. Ale ja wierze ze lek pomoze i zadziala na te dziady.

reklama
Jejku strasznie mi przykro ale stan Damiego musi sie w koncu poprawić. A ten duzy brzuch jest od czego bo z tego co kojarzę podejrzewali ze,zatrzymuje sie mu woda ale to nie to. Musisz byc dzielna kochana choc widac ze jestes już u skraju sil.
no jestem na skraju sił .. zmeczona jestem tym wszystkim .. najchetniej bym spała ciagle i tyle.. ake biestety nic samo sie nie zrobi :(... no ma wode w brzuchu .. nie chce schodzic a ja nie wiem co jeszczemogło by pomoc..

Bo za duzy dzwigasz ciężar kochana na swoich ramionach. Nam jest ciężko z niepłodnościa a u Ciebie dochodzi jeszcze ciezko chory maz ktorego cierpienie ogromne widzisz kazdego dnia. Ale ja wierze ze lek pomoze i zadziala na te dziady.
no mam taka nadzieje licze ze najpierw musi sie pogorszyc zeby była poprawa... błagam Boga o pomoc... codziennie .. nie wiem czy mnie słyszy .. jesli maz umrze wyladuje w wariatkowie ... ciagle mnie te mysli nachodza... nocy nie przesypiam ... straszne to jest wszystko

Oj ja też mam dzisiaj doła,może święta a może wychodzą te emocje z tego roku. Dziewczynki czy oprócz aneette udało się komuś w wieku 38 lat czy to ma jeszcze jakiś sens. Wydaje mi sie że czynnik wieku w in vitro odgrywa zdecydowaną role.
Kochana annemaria ma cbyba 42 lata i miala 23 transfery!!! I teraz jest w ciazy. Ja mam dzis depresje.. tzn ja wgl mam depresje na ktora sie lecze i wiadomo po pozytywnej becie odstawilam leki i skutek mnie cbyba powoli dopadal i dopasl.. nie mam sily wstac z lozka jestem niemalze pewna ze nie jestem w ciazy. Tak sie czuje.. okropne to jest.czy ktodas z Was leczy sie na depresje? Moze sa antydepresanty ktore mozna brac w ciazy??[emoji58]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

no mam taka nadzieje licze ze najpierw musi sie pogorszyc zeby była poprawa... błagam Boga o pomoc... codziennie .. nie wiem czy mnie słyszy .. jesli maz umrze wyladuje w wariatkowie ... ciagle mnie te mysli nachodza... nocy nie przesypiam ... straszne to jest wszystko

Strasznie mi przykro kochana ze tak musicie cierpieć.... Zycie jest takie niesprawiedliwe.... Mam cicha ale szczera nadziejeze uda sie i ze Damian stanie znowu na nogi.

Kochana annemaria ma cbyba 42 lata i miala 23 transfery!!! I teraz jest w ciazy. Ja mam dzis depresje.. tzn ja wgl mam depresje na ktora sie lecze i wiadomo po pozytywnej becie odstawilam leki i skutek mnie cbyba powoli dopadal i dopasl.. nie mam sily wstac z lozka jestem niemalze pewna ze nie jestem w ciazy. Tak sie czuje.. okropne to jest.czy ktodas z Was leczy sie na depresje? Moze sa antydepresanty ktore mozna brac w ciazy??[emoji58]

kochana moj psychatra powiedział ze jesli jest zle to mozna brac łagodne antydepresanty musisz pojsc do lekarza na konsultacje .. moze cos ci da zastepczego ...

Kochana, w takiej sytuacji idź do lekarza, który przepisze Ci leki bezpieczne w ciąży. Czeka Cię kilka trudnych miesięcy (pięknych, ale z wiadomych względów również przepełnionych strachem). Szkoda, żebyś się jeszcze bardziej meczyła.
W ciąży na pewno jesteś. Zobacz - ja nie mam żadnych (oprócz bezsenności) objawów. Okazuje się, że nie są one konieczne. Dziś chyba miałaś iść do lekarza (jeśli dobrze zrozumiałam), żeby zobaczyć czy wszystko dobrze z Malenstwem. Może ta wizyta Cię trochę uspokoi.

no jestem na skraju sił .. zmeczona jestem tym wszystkim .. najchetniej bym spała ciagle i tyle.. ake biestety nic samo sie nie zrobi :(... no ma wode w brzuchu .. nie chce schodzic a ja nie wiem co jeszczemogło by pomoc..

A może potrzebne jest spuszczanie tej wody z brzucha? Wsadzają dren do brzucha i woda sobie schodzi. Tylko niestety minus jest taki, że im częściej się to robi to tym woda może, ale nie musi zbierać się na nowo.

reklama
Kochana, w takiej sytuacji idź do lekarza, który przepisze Ci leki bezpieczne w ciąży. Czeka Cię kilka trudnych miesięcy (pięknych, ale z wiadomych względów również przepełnionych strachem). Szkoda, żebyś się jeszcze bardziej meczyła.
W ciąży na pewno jesteś. Zobacz - ja nie mam żadnych (oprócz bezsenności) objawów. Okazuje się, że nie są one konieczne. Dziś chyba miałaś iść do lekarza (jeśli dobrze zrozumiałam), żeby zobaczyć czy wszystko dobrze z Malenstwem. Może ta wizyta Cię trochę uspokoi.
Jezeli tak ma byc 7 mcy to ja sie wykoncze. Xzis mam wizyte umowiona wczoraj na spontanie. Wizyta wieczorem ale poki co nadal nie mam sily wstac z lozka.Kurde ale mnie dopadlo dziadostwo.
Pojde do lekarki i zapytam czy sa bezpieczne dla ciazy leki ...

Do góry