reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A może potrzebne jest spuszczanie tej wody z brzucha? Wsadzają dren do brzucha i woda sobie schodzi. Tylko niestety minus jest taki, że im częściej się to robi to tym woda może, ale nie musi zbierać się na nowo.
no własnie mezowi zrobili punkcje pobrali jedna prubke wody i po tym zabiegu maz ma brzuch jak balon... dlatego nie chce słyszec o tym zabiegu...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie lecze, sa jakies leki, ktore mozna brac w ciazy. Bylam wczoraj na wizycie i moja lekarz chciala mi przepisac ale nie pamietam nazwy, nastepna wizyta dopiero po sylwestrze to z ciekawosci zapytam. Ja sie boje brac czegokolwiek, bo boje sie o zdrowie dziecka, jakos bez kapsulek sobie musze dawac rade. Kochana ja tez mam schizy, ze cos sie dzieje niedobrego, uspokoisz sie dopiero po badaniu. Ja musze jeszcze czekac tydzien, wszystkie objawy mi od kilku dni ustapily i strasznie sie boje.
Ja też strasznie się bie mogę doczekać tej wizyty i strasznie się boję... mam nadzieję że to będzie dla nas dobry dzień!

Nie no nie ma co się łudzić. w 10dpt było 0,5. Wczoraj testy sikacze negatywne. Także dziś to raczej formalność do odstawienia leków.
Nie chce Cie na nic nastawiac,ale sikance oszukance:) mi na sikancu wyszla bladziutenienka kreseczka jak mialam bete 209. Ciemniejsze wyszla dopiero przy becie 599. Wiele dziewczyn tez ma bety pozytywne a sikance nic nie pokazuja. Innym sikance wychodza a beta negatywna.

Jezeli tak ma byc 7 mcy to ja sie wykoncze. Xzis mam wizyte umowiona wczoraj na spontanie. Wizyta wieczorem ale poki co nadal nie mam sily wstac z lozka.Kurde ale mnie dopadlo dziadostwo.
Pojde do lekarki i zapytam czy sa bezpieczne dla ciazy leki ...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No hormony ciążowe pogłębiają depresję. W połogu może być jeszcze gorzej dlatego ważne jest żebyś była pod stałą opieką lekarza. Bardzo Ci współczuję, że teraz nie możesz cieszyć się ciąża ale mam nadzieje ze odrobina farmakologii to zmieni

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

No niestety. 10 dpt była beta 0,5
dzisiaj tak:
upload_2017-12-14_14-52-26.png

Załączniki

• upload_2017-12-14_14-52-26.png
    upload_2017-12-14_14-52-26.png
    18,3 KB · Wyświetleń: 509
Ja też strasznie się bie mogę doczekać tej wizyty i strasznie się boję... mam nadzieję że to będzie dla nas dobry dzień!
Musi byc dobry, sporo nas jest na 21.12 :) ale denerwuje sie strasznie, chyba tez przez ten progesteron, od 3 dni biore o jedna dawke mnie i schizuje strasznie, wydaje mi sie, ze bardziej mnie brzuch boli ale pewnie sobie wmawiam. Strasznie sie boje, zeby przez ta mniejsza dawke nie zaszkodzic malenstwu ale z drugiej strony jakbym posluchala lekarza to nie bralabym nic juz od tygodnia.. nie plamie, wiec chyba jest ok.. oby do przyszlego czwartku wytrzymac. To bedzie ciezki dzien, bo umowiona mam od razu biopsje kosmowki ale nie zrobie tego badania, moze uda mi sie wyprosic chociaz badanie nifty.

reklama
Kochana annemaria ma cbyba 42 lata i miala 23 transfery!!! I teraz jest w ciazy. Ja mam dzis depresje.. tzn ja wgl mam depresje na ktora sie lecze i wiadomo po pozytywnej becie odstawilam leki i skutek mnie cbyba powoli dopadal i dopasl.. nie mam sily wstac z lozka jestem niemalze pewna ze nie jestem w ciazy. Tak sie czuje.. okropne to jest.czy ktodas z Was leczy sie na depresje? Moze sa antydepresanty ktore mozna brac w ciazy??[emoji58]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Może do dobrego psychologa idź. Dobrze by było jakbyś przed porodem wyszła na prostą, bo mały bejbik da Ci dodatkowo w kość.
O leki zapytaj najlepiej lekarza.

Do góry