reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest kochane!!! beta 244, w poniedzialek byla 98 !!!

progrsterone 43.8

estradiol 336 ... i tu pytanie bo w poniedzialek mialam ponad 4,000. Co jest norma???

Dzisiaj jest 9dpt

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
beta piękna progesteron super!! co do estradiolu nie wiem, masz te same jednostki podane? Jeśli nie to przedzwoń do lekarza jeśli masz możliwość. Łykasz estrofem?

Jest kochane!!! beta 244, w poniedzialek byla 98 !!!

progrsterone 43.8

estradiol 336 ... i tu pytanie bo w poniedzialek mialam ponad 4,000. Co jest norma???

Dzisiaj jest 9dpt

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
O ja!!!! Supeeeer. Zazdroszcze ze masz juz przyrost za soba.Ja jutro pazdry zjem do wyniku[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

beta piękna progesteron super!! co do estradiolu nie wiem, masz te same jednostki podane? Jeśli nie to przedzwoń do lekarza jeśli masz możliwość. Łykasz estrofem?

takie same jednostki, od ostatniej bety mi doktor zmniejszyl do 1x1! Czekam na konsultacje. Wtedy bylo na czerwono ze za wysoko teraz normalnie to mysle ze jest ok ale chce sie upewnic bo w sumie nie wiem co robi dokladnie estradiol na tym etapie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

takie same jednostki, od ostatniej bety mi doktor zmniejszyl do 1x1! Czekam na konsultacje. Wtedy bylo na czerwono ze za wysoko teraz normalnie to mysle ze jest ok ale chce sie upewnic bo w sumie nie wiem co robi dokladnie estradiol na tym etapie!

w takim razie myślę, że jest ok jeśli mieści się w normie :)

reklama
a moje nastepne sprawdzenie dopiero 13 grudnia!!! to bedzie jazda bez trzymanki! jak tu tyle wytrzymac [emoji33]

Czyli bety za kolejne 48 h nie kazali juz powtarzac?? Mysle ze dopoki usg nie bedzie beda kazali powtarzac ale pewna nie jestem..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry